avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

Mie mi-au zis sa revin in ianuarie, tie iti zic sa revii in februarie, mda...un motiv in plus ca sa ne dam seama ca nu se stie nimic clar...DAR OARE SE VA STII VREODATA CEVA CLAR??? Cateodata simt ca am sperat precum niste copii mici, ca cineva pe care nu-i cunosc se joaca cu destinul meu, cu al vostru. ...si chiar nu mai vreau sa sper, nu mai pot... asa ca sa se dea cand or vrea, nu-mi mai organizez viata dupa acest examen...intre timp sper sa se iveasca posturi cat mai aproape de casa, o sa fructific orice sansa...nu voi lasa sa treaca nimic pe langa mine asteptand 'minunea' care nu mai vineX-(...Sunt foc, stiu, simt ca-mi plesnesc tamplele de nervi....#-o...
Renegation, iti admir puterea de a spera mai departe ca intr-o zi se va stii ceva clar.
Eu am sperat prea mult si am avut parte numai de amanari si amanari:((...iar daca intr-o zi se va afisa, probabil ca voi crede ca e o inchipuire de-a mea:stunned:...Desigur ca voi continua si eu sa invat ca undeva, undeva imi va folosi, fie ca este vorba de examenul la SNG sau in alta parte.

In ceea ce priveste topicul cu admitere SNG 2010, ar trebui sa -i zicem 'la revedere' si sa deschida cineva un alt topic sau sa ramana asta pt admitere 2011. Mi-e indiferent.
Zic si eu bafta la invatat la toata lumea si sper ca 2011 sa fie un an mai bun, cu mai putine socuri:O

:luck:
Ma gandesc ca...... este destul de tarziu ptr afisare informatii ptr sustinerea examenului. Eu cred ca nu o sa fie anul asta, voi ce ziceti?
Exista deja calendarul estimativ. Potrivit acestuia va fi in septembrie insa se spera sa fie m devreme
stii cumva in ce constra acest examen?:D
Tematica o gasesti pe pagina SNG la examene, dar in mare consta in codul de procedura penala, codul de procedura civila si legile de organizare judiciara.
Daca te intereseaza, citeste si forum de pe 2010 tot legat de probleme despre Sng.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2010 laviniadin1985 laviniadin1985 Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat? Multumesc ... (vezi toată discuția)