avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Activitate Ge0rgiana

Activitate Ge0rgiana

Răspuns la discuția Rugaminte lamurire consecinte
Va mulțumesc! O sa va tin la curent cu noutatile!
Răspuns la discuția Rugaminte lamurire consecinte
Ma gandeam ca e posibil sa gaseasca o alta incadrare... nu am idee! Poate la sfatul avocatilor din firma aceasta intarziere de 6 luni a fost una voita!
Răspuns la discuția Rugaminte lamurire consecinte
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Nu am provocat nici un prejudiciu, insa ne-au fost opriți pe doua luni banii care trebuiau decontati pentru transport. Toate produsele au fost batute in casa fara nici cea mai mica excepție. Pentru a se stabili un prejudiciu trebuia facut un inventar insa firma nu a dorit acest lucru! Seful de magazin avea intreaga gestiune, si-a dat demisia in luna octombrie iar inventarul a fost facut cu noii angajati in luna februarie! (In lipsa noastră)
Am o problema si as dori, daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat! La fostul loc de munca am avut niste lipsuri din stocul de marfa al magazinului din cauza hotilor! Am avut o promotie la cumparaturi de 150 lei clientul avea reducere de 20%, insa clientii care cumparau de sume mici nu doreau/asteptau bonurile fiscale. La ideea sefului de magazin, am acceptat sa cumulam sumele mici pe bonuri de 150 lei pentru a face reducerea, iar cu banii obtinuti am inceput sa achitam lipsurile pentru a iesi bine la inventar! Dupa o scurta perioada seful zonal a aflat si s-a aratat deranjat de faptul ca seful magazinului impreuna cu noi ceilalti, am procedat in aceasta maniera fara a-l anunta traind cu impresia ca sumele obtinute ni le insuseam. Seful de zona l-a acuzat pe seful de magazin si i-a cerut demisia. Noi am vazut nedreptatea comisa si i-am luat apararea. Vazandu-se contrazis ne-a dat pe toti afara. Acum dupa 6 luni de la aceste neintelegeri ne ameninta ca va depune dosar la politietribunal impotriva noastra. Tin sa mentionez ca seful de zona era nou venit pe functie si ne gandeam ca acesta a fost un pretext de a scapa de noi si a-si aduce oamenii lui in magazin. Vroiam sa va rog sa imi spuneti ce e de facut in aceasta situatie si la ce anume sa ne asteptam? Ceea ce am facut este chiar atat de grav? Va multumesc anticipat!
As dori o speta despre fuziunea societatilor comerciale si culmea e ca nu am gasit nici la biblioteca si nici la sala de lectura. As dori sa prezint speta in fata colegilor mei, fuziunea fiind tema referatului meu. Ma puteti ajuta, va rog?