avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Activitate cornelpoprock

Activitate cornelpoprock

Răspuns la discuția consecinte
Cu respectiva firma am relatii comerciale contractuale. Referitor la intentia de frauda, n ici macar nu mi-am pus problema, pentru ca aveam o relatie de prietenie cu cel care a generat toata problema.
In ceea ce priveste valoarea daunei, nici aici nu am informatii, dar banuiesc ca este importanta (estimez peste 20000 eu).

Multumesc!
Răspuns la discuția consecinte
Ce anume detalii ar mai fi necesare?

Multumesc!
Răspuns la discuția consecinte
Se poate mai explicit, va rog?
Discuție consecinte
Am primit din partea unui prieten rugamintea de a-l ajuta cu o descarcare/stocare temporara a unor produse/incarcare. Am transferat rugamintea unei firme care are dotarea corespunzatoare (utilaj si spatiu) si in urma acceptului (informal) s-a procedat la desfasurarea operatiunii. Mentionez ca nici eu, si nici firma care a prestat nu am solicitat si nici nu am primit vreo remuneratie si nici nu avem vreo relatie de afaceri cu respectivul.
Acum cateva zile, sunt citat in calitate de martor intr-un dosar penal deschis amicului meu. La prezentarea motivatiei, am inteles ca marfa a fost platita cu BO fara acoperire.

Intrebarea mea este daca eu sau firma care a efectuat operatia de incarcare/descarcare putem avea de suferit de pe urma acestei actiuni.

Multumesc!
Am fost salariat cu contract individual de munca pana acum cateva zile cand am fost anuntat verbal ca mi se diminueaza salariul la 35% din valoarea agreata prin documente. Am refuzat si in ziua urmatoare am incheiat colaborarea cf Codului Muncii art 55, lit b.
Mentionez ca ultimele drepturi salariale au aferente lunii februarie 2010 (cca 20% din valoare).
Care ar fi caile de rezolvare ale problemei?
Răspuns la discuția vecinatate
Va multumesc pentru raspuns si promptitudine!

Inteleg faptul ca vecinul nu ar avea niciun suport legal pentru a solicita inlaturarea constructiei de pe terenul meu.

Puteti sa-mi detaliati in cateva cuvinte la ce se refera respectarea picaturii de streasina si servitutea de vedere?
Discuție vecinatate
Casa in care locuiesc are calcanul comun cu al vecinului; tot pe acelasi aliniament (pe terenul meu) am construit o magazie care se este la cca 15..20 cm distanta fata de peretele din spate al vecinului, dar fara a intra in contact cu zidul. Problema a aparut odata cu intentia vecinului de a renova peretele mai sus mentionat - el imi solicita (pe langa accesul pe proprietatea mea - pe ca l-am acordat) si inlaturarea magaziei pentru a avea acces la perete. Exista vreo prevedere legala in acest sens?
Răspuns la discuția despagubire rca
Eu am cumparat masina second-hand. Schimba cu ceva datele problemei?
Discuție despagubire rca
Buna ziua,
Sunt posesorul unui autovehicul Skoda fabricat in 06.2006 si achizitionat de mine in 09.2008. In ian 2010 am fost implicat intr-un accident soldat cu daune materiale; politia a stabilit faptul ca nu am fost vinovat.
Asiguratorul (Astra) calculeaza valoarea de plata a masinii folosind cotatiile actuale si nu cotatia din momentul achizitiei (mai mare decat cea actuala).
Este corect? Puteti sa ma sprijiniti cu un calcul al valorii de despagubire?

Multumesc!
Discuție coeficient rca
Buna ziua,

Cat este coeficentul de reducere care se aplica la valoarea unui autovehicul Skoda Octavia Elegance din 06.2006, 86600 km? Accidentul a avut loc in data de 09.01.2010.

Multumesc!