avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate amiriana

Activitate amiriana

Posibil să descoperiți și că împrumutul a fost aprobat, neachitat,, iar dvs nu puteți justifica fatul că nu i-ați primit! Vă treziți și cu datoria de a plăti ceva ce nu ați avut, pentru că nu puteți dovedi că nu ați luat banii!???Altfel , de unde s-a ajuns la firma respectivă, dacă nu cumva i s-au imputat banii, doar ați avut acea adeverință!
Undeva, n-au putut fi acoperiți și v-au băgat pe dvs?
Răspuns la discuția Evacuare chirias rau platnic
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune o reclamatie la Enel si la gaz pt frauda. Vecinul poate fi amendat ca distribuie curent neautorizat.
Răspuns la discuția Radiere ipoteca
Radierea nu o face doar banca. După achitarea datoriei, banca emite actul de radiere , în termen de 30 de zile. Actul ajunge la notar. Un membru din conducerea băncii dă declarație în fața notarului precum că s-a achitat toată suma,, urmândtarul să ceară și radierea din Cf. Radierea din Cf dureaza 2-3 săpt.
Răspuns la discuția Radiere ipoteca
Este ok, termenul de ridicare a ipotecii durează 2-3luni. Sunt anumite demersuri care trebuie urmate și de aceea durează atât. Și normal să aveți un extras cf pe dvs, doar ați dat banii pe locuință.
Buna ziua,
Aș dori să aflu dacă există posibilitatea ca, un scriitor de poezii, să publice imagini cu o persoană care e decedată, chiar dacă familia acesteia, solicită nepublicarea lor. Ce risc ar avea scriitorul dacă totuși, publică imaginile? Mentionez faptul că poziile au fost dedicate în exclusivitate persoanei decedate si nu afectează imaginea ei sau a altor persoane, nefiind compromitatoare sau jignitoare.
Multumesc.
Răspuns la discuția lnmatriculare cu probleme
Nu stiu daca aveti nevoie de buletinul vanzatorului ci de al dvs. Aveti nevoie in schimb, de Certificatul fiscal de la Primaria vanzatorului pt a inscrie masina, NU si pt a obtine nr provizorii. Daca aveati contract de vanzare frantuzesc sau, din tara de provenienta a vanzatorului, (Franta, Belgia,etc) nu ati fi avut nevoie de toate acestea.
Teoretic, pentru ANAF este suficient formularul 220 insa practic, nu va puteti transforma casa ori apartamentul in hotel,fara sa va adresati Primariei cu cerere de urbansim pentru schimbare de destinatie in structura de turism cu functiune de cazare.
Vi se vor pune in vedere sa intocmiti un proiect si sa obtineti o serie de avize, cu ar fi: PSI, Mediu, Sanepid, Ministerul Turismului etc.
Dupa ce finalizati prima etapa: urmeaza obtinerea autorizatiilor de functionare: PSI, Mediu, Sanepid, Primarie, cand aveti aceste autorizatii depuneti documentatia in vederea eliberării certificatului de clasificare ca unitate de primire turistica.
Exista premise ca in cateva saptamani, (1-2 luni) sa se simplifice clasificarea, dar asta nu inseamna ca ve-ti fi scutita de obtinerea acestora, urmand sa obtineti clasificarea pe propria raspundere, revenindu-va obligatia sa obtineti toate autorizatiile legale de functionare, in caz contrar, la un control se va inchide societatea pe linga ”premiul acordat”.
La ce suma se va raporta calcularea bazei de impozitare pt plata CAS ca membru IF ? La venitul net realizat sau , in ce masura se incadreaza impozitarea de la plafon minim la cel maxim ? De exemplu la un venit net de aprox 40.000 lei/an....?
Multumesc.
Răspuns la discuția BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat
Vreti sa spuneti ca in data de 21 mai ora xx, ati parasit Banca fara sa primiti vreun act care sa dovedeasca depunerea acelor bani? Sau ati semnat vreun act fara sa-l cititi, dandu-va acordul pt acel transfer prin Western Union? Poate a fost o eroare, poate nu....
O chitanta intocmita de mana, este la fel de valabila in instanta ca si un act notarial, mai ales daca exista cel putin un martor.
Dvs ati procedat ca si cum ati fi luat un credit din banca,iar apoi sa nu aveti cu ce-l plati, deci, automat sunteti executati pt neplata. Si intr-adevar ati mai pus si vanzatorul intr-o situatie incomoda si l-ati obligat sa piarda timp si bani pt a se lupta sa-si recupereze banii obtinuti cinstit si, mai ales ca v-a lasat ragaz pt achtare....deci este un abuz din partea dvs. , zic si eu de ce nu ati asteptat sa obtineti banii si abia apoi sa-i investiti....?