avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BANCA TRANSILVANIA- cont fraudat

Buna ziua. Am si eu o problema si am mare nevoie de sfatul dumneavoastra. In urma cu 10 zile mi-a fost fraudat contul de la Banca Transilvania si mi-a disparut o mare suma de bani. Am facut plangere la DIICOT, dar banca refuza sa imi inapoieze suma fraudata pana nu se termina cercetarile. Cum sa procedez. M-am gandit sa dau banca in judecata. Este o solutie? Sau sa astept?
Trebuie sa vedeti prin contractele incheiate cu banca, ce obligatii isi asuma privitoare la securitate. S-ar putea sa aveti sanse.
Nu imi amintesc sa am vreun document de la deschiderea contului! O sa caut!
Cum a fost fraudat ? Aveti cunostinta ?

Sigur aveti contract la deschiderea contului si atasat conditii generale de afaceri.
Am depus bani pentru rambursarea anticipata a unui credit pe data de 21 mai la ora 18.11. Doamna de la banca si-a adus aminte sa opereze aceasta cerere a doua zi la ora 14.00. Banii disparusera la ora 12.35. Eu am fost anuntata de acest lucru abia la ora 16.00. Banii au fost transferati din contul meu in Grecia, de unde au fost si ridicati. Se pare ca este o bresa in sistemul de securitate al bancii. dar satu si ma intreb, cum se face ca am depus banii seara, si s-a aflat de aceasta suma, astfel incat sa imi fie furati banii a doua zi la ora pranzului. Problema este ca eu imi vreau banii, atata vreme cat contul meu trebuie sa fie sigur...Eu am acces la consultarea contului pe baza de token...Altii intra ca in branza in conturile acestei banci si fura ca in codru!
meteorarlg a scris:

Banii au fost transferati din contul meu in Grecia, de unde au fost si ridicati.


Banii au fost transferati in sensul ca s-a facut un transfer bancar? Pe ce baza? Prin Internet Banking? Mai are acces cineva la contul dvs de Internet Banking?

Sau apare ca fiind o plata facuta cu cardul?

In ce moneda ati depus banii? Aveti si cont de EUR la banca?

Alte discuții în legătură

E-bank transfer Srb Srb Buna ziua, Am efectuat un transfer e-bank, cu plata pentru niste produse din italia Am facut acest trasnfer din cauza ca prin site\'ul lor oficial nu se ... (vezi toată discuția)
Am fost păcălit să deschid un cont de salariu la o bancă, pe care cineva l-a folosit ca să înșele alte persoane. am depus plângere dar sunt și eu cercetat penal, cum mă pot apăra? Oprea Alin Oprea Alin am intrat intr-o problema, sa va povestesc: acum o luna am postat pe olx un anunț in care am specificat ca vreau sa lucrez in week end, am fost sunat de o ... (vezi toată discuția)
Avertizare: atacuri concertate la raiffeisen online nucu$ nucu$ [b]In atentia intregii comunitati AVOCATNET:[/b] In ultimile 2 saptamani au fost inceputa si continua inca, o campanie de incercari pentru obtinere de ... (vezi toată discuția)