avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Activitate mariamagdolnanagy

Activitate mariamagdolnanagy

Buna!Am un copil cu handicap care implineste 18 ani.Am intocmit dosarul pentru evaluare a persoanelor adulte cu handicap cu 2 luni inainte sa implineasca 18 ani.Nu am primit certificat pina la data nasterii,data pana la care ii era valabil certificatul anterior.Din aceasta cauza primaria imi desface contractul de munca care il aveam ca asistent personal,zic ei ca nu se poate astepta cele citeva zile pina primesc certificatul nou...Nu cred ca e corect...ce e de facut?
Multumesc
Bună.Am un copil de 15 ani cu handicap motor.Psihic este ok si e foarte destept.Are dreptul la CES?
Răspuns la discuția Angajat asistent personal
Pe ce bază legală pot să mă angajeze pe durată nedeterminată?-deoarece ei zic că sunt limitati de valabilitatea certificatului .
Multumesc pentru informatie.
Da.
Intre cele doua contracte a trecut apriximativ o saptamina.
Ei spun ca doar de trei ori pot sa ma angajeze,si prezentul contract este al3-lea.
La inceputul lunii septembrie expira certificatul de handicap,si tot atunci imi vor desface contractul de munca.Insa mi-au spus de acum ca nu vor putea sa ma angajeze din nou.
Sunt angajata ca asistent personal al copilului meu.Este a treia angajare,deoarece de fiecare data m-au angajat pe perioada determinata pana la expirarea certificatului de handicap,si mi-au desfacut contractul in ziua expirarii..Acum trebuie sa o iau de la inceput,doar ca cei de la primarie au zis ca nu ma mai pot angaja pentru ca ei au dreptul sa angajeze o persoana doar de 3 ori.Ce e de facut?Copilul are 12 ani si are dreptul la asistent personal.
as dori sa va intreb ce am de facut dupa ce expira cei trei ani in care firma a fost suspendata.As dori radierea definitiva a firmei