avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate Dan Mihai

Activitate Dan Mihai

Asta inseamna ca se anuleaza Hotararea judecatore pe care o am de la Bucuresti sec 5 , Hotarare cu titlu executoriu ?
Justitia Barladeana , Incompetenta sau rea credinta .

-Pe scurt as vrea sa va prezint un caz șocant pentru justitia din România am o Hotarare judecatoreasca definitiva si executorie data de Sec.5, București încă din anul 2009 cu privire la Alocatia minorului M-D, pe care mama sa la abandonat in Germany .
în anul 2020 am pornit Executarea silită împotriva fostei soții L-A foarte bine și frumoase , am obținut Executarea silită pentru sumele restante de plata , dar Contestatoarea a făcut contestație la judecătoria din Barlad , si ce credeți ca dosarul sa judecat 3 Ani foarte mult extrem de mult pentru o executare silit , și ținut cont ca aveam o hotarare definitiva si executorie data de jud.București sect.5 ,în aceasta perioada de 3 ani de judecată , sau schimbat în jur de 3-4 judecători , absolut inadmisibil , în orice caz ultimul judecător mia respins executarea silită ,

Acum as dori sa întreb pe aceasta pagina experții si va rog daca puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi

Executarea silită în cazul meu poate fi reluata ? dacă pierd și în Apel la Ias.
Poat sa cer o alta executare silită la o alta judecătorie din țară ?

[ link extern ]
Buna ziua
Am si eu o inelamurire , sunt intrun dosar de Executie cu sotia pentru pensia Alimentara a minorului, eu am deschis dosar de executare inpotriva fostei sotii .
Minorul a fost la mine in Germania si eu la-m intretinut pana la varsta de 20 de ani ; la scoala etc.
- Acum Copilul Major este la mama lui , din discutii am auzit ca ar vrea sa-l convinga pe Copil sa semneze o hartie precum ca nu mai are pretentie la Pensia de intretinere ? este posibil asa ceva ?
Va multumesc
Contestatie la executare silită Contestatoarea Debitoare , se plange ca suma este prea mare , si cere expertiza contabila ???
Întrebare : se poate cere expertiza contabila într-un caz de executare silită .
Menționez ca am executat-o pe fosta soție, pentru ca nu a plătit pensia Minorului pe care ia la abandonat în Germania contestatoarea a lucrat în Germania : acum ia a făcut contestație la executare spunand ca suma este prea mare ? 18 luni 8,900 euro , problema se pune ca aceasta suma am calculat-o după Grila de la Düseldorf , După aceasta grila se calculează pensia de întreținere a unui minor în Regiunea Nord-westfalia germania .
și ia a cerut expertiza contabila dar ce fel de expertiza contabila ? deoarece Contestatoarea a lucrat în germania iar minorul a invatat tot în Germania .
va multumesc
Va multumesc din Suflet domnule Av sunt foarte multumit de raspunsul Dumneavoastra .
multumesc multumesc multumesc
Contestatie la executare silită
Am executat-o pe fosta soție , pentru neplata pensiei de întreținere , a minorului pe care la părăsit în Germania , suma destul de mare în jur de 450,000 mil, Executarea silită a fost pe 11.11.2020 rămas definitiva și fără cale de atac .
Fosta sotie a făcut Contestație la Executare , Abia pe data de 7.12.2020 ,
Întrebare: Contestația poate fi Respinsă Pe motiv ca nu a respectat termenul de 15 zile și de ce pana astazi nu sa pronunțat instanța asupra Contestației formulate de fosta soție la executare silită .

Va multumesc frumos .
Ma scuzati ca raspund asa tarziu , Da Domnule Avocat la primit , ce sa fac ?
Multumesc pentru raspuns ,
Are venituri in strainatate , am depus la dosar dovezi iar instanta ia admin ? numi vine sa cred ? ce as puate aface in cazul de fata domnule avocat ?
In partaj poate o persoana,sa ceara,Ajutor public -Judiciar ? deși lucrez in Strainatate în Germania , este Constitutional ? sau legal
Nu mi se pare corect ?