avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua Am si eu o nelamurire , sunt intrun dosar de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua Am si eu o nelamurire , sunt intrun dosar de Executie , cu fosta Sotie .

Buna ziua
Am si eu o inelamurire , sunt intrun dosar de Executie cu sotia pentru pensia Alimentara a minorului, eu am deschis dosar de executare inpotriva fostei sotii .
Minorul a fost la mine in Germania si eu la-m intretinut pana la varsta de 20 de ani ; la scoala etc.
- Acum Copilul Major este la mama lui , din discutii am auzit ca ar vrea sa-l convinga pe Copil sa semneze o hartie precum ca nu mai are pretentie la Pensia de intretinere ? este posibil asa ceva ?
Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Mai 2022
Dan Mihai, utilizator
Cati ani are copilul acum? Dreptul dvs pare prescis.
Pana cand trebuia sa plateasca pensie, pana la 18 ani? Ce scrie in hotarare?
Copilul poate renunta la dreptul sau, mai exact la ce i se cuvenea dupa 18 ani.
Nu stiu ce solicitati in dosarul de executare si pt ce perioada dar puteti cere pensia datorata de mama pt.ultimii 3 ani.Mai mult doar fiul poate face aceste demersuri dupa.implinirea varstei de 18 ani ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Major, dar licean - dreptul la pensie de intretinere soaresimo soaresimo Buna ziua, Ma intereseaza daca un copil, la maturitate, 18 ani, care inca este la liceu (a implinit 18 ani in timpul clasei a 12-a) mai are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Cerere platã retroactivã a pensiei alimentare ovidiu691sorin ovidiu691sorin Conform Hotărârii judecătoreşti din anul 2006, rămasă definitivă, trebuia să primesc pensie alimentară pentru doi copii minori în vârstă de 12 ... (vezi toată discuția)
Deschidere cont bancar pentru pensie de intretinere pe numele minorului grecucristian grecucristian Sunt divortat in 2011. Minorul (16 ani impliniti) ramane cu domiciliul la mama. Doresc sa deschid un cont pe numele minorului in care sa ii virez pensia ... (vezi toată discuția)