avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate santiri13

Activitate santiri13

Am si eu o intrebare pe aceeasi tema deci nu vreau sa deschid alt topic. Luam situatia ipotetica: un momentul nasterii o femeie are cotizare 10 luni anterioare , are concediu de lauzie alte 2 luni.
1. cele 2 luni de concediu i se considera stadiu de cotizare si se incadreaza pt indemnizatia de crestere a copilului?
2. poate ma ajutati cu o solutie ca am o doamna in firma in situatuatia asta si asi vrea sa o ajut (fara sa incalc legea caci statul pedepseste furtul din cauza ca nu suporta concurenta)
pentru ca nu exista fapta.
A avut loc un proces civil in care pt "nepredarea" unor polite de asigurare o firma de asigurari a obtinut o sentinta de plata a unor despagubiri....... in paralel legat de aceleasi fapte a fost solutionata o plingere penala impotriva mea prin scoatere de sub urmarire penala. Asi dori sa stiu daca sentinta civila mai poate fi pusa in aplicare dat fiind faptul ca in sarcina mea nu sa putut retine nici o culpa ?
Răspuns la discuția modificare statut srl
multumesc frumos de ajutor
Buna ! Am si eu o intrebare scurta ca pe la noi prin Sibiu citi oameni atitea pareri.
Vreau sa preiau un srl al tatalui meu si trebuie sa ii schimb asociatul, administratorul si sa ii mai adaug 2 CAEN-uri........ acum urmeaza intrebarea...... chestiile astea tre facute prin act notarial sau printr-o hotarire a asociatului pe care o inregistrez la ONRC?

Si inca o intrebare ...... are cineva idee cit costa asta?
Răspuns la discuția verificare locuri de munca
multumesc mult. sunt lamurit. subievtul poate fi considerat inchis
Răspuns la discuția verificare locuri de munca
multumesc mult. credeam ca se poate face asa ceva direct in revisal
Trebuie sa angajez la firma la care lucrez 2 oameni . exista vreo posibilitate legala in care sa verific daca firmele la care spun ca au lucrat chiar iau avut ca si angajati? daca le cer cartile de minca motiveaza existenta cartii de munca electronica. am posibilitatea sa le verific?
Răspuns la discuția Plangere fals
logic ca e semnata de mine.... eu nu neg ca am ridicat politele dar daca ancheta in incepe dupa 3 ani dracu mai tine borderourile de predare
Răspuns la discuția Plangere fals
o plingere si o hartie prin care eu am ridicat politele