Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Bună!
Eu nu m-am înscris la acest concurs, dar am văzut ca au afişat lista cu persoanele admise şi respinse la proba practică. O găseşti aici: [ link extern ]
Cei admişi la această probă sunt cei care vor participa la proba scrisă, dar probabil că ştii deja asta.
Dacă ai participat, îmi poţi spune, te rog, cum a fost la această probă? Ce anume s-a dat?
Unde ai văzut tu adrian că în regulamentul de admitere la SNG se poate valorifica nota, că eu m-am uitat pe el şi nu am văzut nimic în acest sens.
adryan_ss2 a scris:
Imi cer scuze. Acum am revazut regulamentul de concurs pt. SNG si nu se stipuleaza nicaieri ca s-ar putea valorifica nota. Nu stiu de ce am avut impresia gresita ca s-ar putea. Inca o data, imi cer scuze pt. confuzie. O seara buna!
Dydyana_Alexia27 a scris:
[
Daca ai luat o nota mare peste 6 oricum, si nu ai intrat pe postul vacant, exista posibilitatea ca timp de 1 an sa fi sunat pentru un post din circumscriptia unde ai bifat la examen..dar asta cand se elibereaza si cand au ei nevoie, asa ca traiesti cu speranta un an de zile. Sa stii ca au fost multi fericiti asa, multi insa mai si refuza ca nu le convine locatia.
Cris111 a scris:
Buna tuturor! eu m.am inscris pt concursul direct pe post de la CAB ....mai e cineva care s-a inscris? sau..dintre colegii care au sustinut un astfel de examen in trecut, cu ce impresie ati ramas? exista echitate sau deja zarurile sunt aruncate :)? Multumesc! o zi frumoasa!
buna si eu sunt inscrisa la CAB....nu am mai dat niciodata pe post e o noutate