avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate elga59

Activitate elga59

Primaria are OBLIGATIA sa suporte costurile reabilitarii, mai ales ca nu s-a invrednicit sa acceseze fonduri europene (???), asa cum s-a intamplat in toate tarile civilizate. Nu putem condamna un pensionar la infometare pentru ca administratiile locale sunt dezinteresate, desi sunt ticsite de angajati cu fel de fel de sporuri si pretentii.
Nu este vb de o lipsa de instruire ci de o practica notariala. Am patit acelasi lucru la vanzarea unui teren agricol. Am vandut 2 ha de tren cu 4 mil vechi intrucat acesta era pretul zonei, iar in contract notara a trecut 16 mil vechi cu motivatia ca nu poate dpdv legal sa treaca mai putin de 8 mil/ha. Cum ar fi putut sa justifice taxa notariala perceputa daca ar fi trecut pretul real?
Despre moralitate nici nu poate fi vb. Ma intreb atunci de ce mai sunt prevazute acele limite de venit? Doar ca sa fie incalcate?
Asociatia de proprietari a facut o sesizare la Primaria Constanta pentru ajutorul de incalzire acordat unei familii f instarite din asociatie. Din declaratia de venit lipseste venitul f. consistent al sotului proprietarei care este ofiter maritim si lucreaza in Grecia, lipsind de la domiciliu pe perioada iernii. Primaria a raspuns ca aceasta familie este perfect indreptatita sa beveficieze de acest ajutor intrucat in declaratia de venit nu se trec membrii de familie si nici venitul acestora daca acestia lipsesc de la domiciliu pe perioada iernii. Este corecta aceasta interpretare a Normelor metodologice de aplicare sau este un abuz?