avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate Maria161

Activitate Maria161

Buna ziua.Intrebarea mea este cand pot sa depun la primarie procesul verbal de receptie a lucrarilor, pentru ca sa fiu scutita de plata impozitului.
Casa este aproape terminata, acuma facem finisajele in interior(gresie ,faianta, pardosea si mobila).Am fost la primarie si mi s-a spus ca nu este locuibil?!?!?!?!??Proiectantul mi-a zis ca nu are nici o legatura una cu alta.Va rog frumos sa ma ajutati si eventual sa-mi scrieti Legea care reglementeaza acest aspect.
Va multumesc
Răspuns la discuția Pensionare dupa somaj
multumesc
Buna seara,
Unchiul meu este in somaj de 5 luni , are 59 de ani impliniti si vreo 35 de ani in munca.Poate sa intre in pensie dupa somaj?????Nu gaseste nimic de cinci luni si la varstea aceasta este foarte greu.
Va multumesc
Răspuns la discuția Primarul, ruda cu viceprimarul?
Multumesc
Buna seara,
Recent am avut o discutie cu un grup de persoane si ne confruntam despre o problema: daca poate sa fie cineva primar, iar ginerele vice sau invers.Nu am ajuns la un numitor comun.Va rog sa spueti raspunsul, doar pentru curiozitatea mea.
Va multumesc
Răspuns la discuția Cumparare utilaj din alta tara
Multumesc
Buna ziua,

Cum as putea sa cumpar un utilaj din Ungaria daca sunt PFA si vreau sa deduc valoarea utilajului.Am nevoie de un card European sau asa ceva????
Multumesc mult.Maria
Discuție Recurs
Buna ziua,

Daca am pierdut in instanta un proces si nu am facut recurs in 15 zile, mai pot face ceva???Sau se poate incepe de la inceput????Multumesc
Discuție masura 141
Buna ziua.Sotul poate accesa masura 141 daca are PFA , dar nu cu profil agricol????Dar eu daca sunt in cresterea copilului pana la 2 ani?????Multumesc
Buna seara.Am terminat facultatea de studii economice si am masterat in Administrrea afacerilor. Ma tenteaza foarte mult masteratul in drept. Daca ma inscriu la terminarea studiilor ce pot sa fac cu diploma???Pot sa lucrez ca avocat de exemplu???
Multumesc