avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Activitate popa_radu

Activitate popa_radu

Răspuns la discuția vecini cu probleme

Art. 2. - Constituie contravenţie săvârşirea oricăreia dintre următoarele fapte, dacă nu sunt comise în astfel de condiţii încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracţiuni:
28) tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă;
Plansul sau tipatul unui copil de 10 luni in timpul orelor de odihna poate intra in aceasta categorie?

Daca dadeam cu aspiratorul,vinea la usa si imi reprosa ca toata ziua dau cu aspiratorul;daca chemam un prieten la mine de ziua mea imi zicea sa inchid geamul la bucatarie sa nu se mai auda cum vorbim,daca scapam ceva pe jos intr-o camera,batea in teava,daca scapam peste 2 ore altceva in alta camera,iar batea in teava.Trebuia sa plutim in propria noastra casa.Stiu ce e ala bun simt si cei sapte ani de acasa ,dar in astfel de situatii nu cred ca se rezuma la asta.Adica,ma rog,nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fi scapat ceva din mana vreodata,poate chiar consecutiv.Din bun simt tot timpul am facut ce au vrut ei si ne-au luat de prosti,iar acum continua cu reprosurile facand pe-a martirii.Este normal asa ceva?

Răspuns la discuția vecini cu probleme
Am citit cu foarte mare atentie legislatia si comentariile dumneavoastra referitoare la aceasta tema.Eu va intreb altceva: parintii si sora mea stau la un bloc distanta fata de mine si din motive personale,in anumite zile las copilul de 10 luni in grija lor.Intr-o zi,vecinii de dedesubt pensionati(ea cica are probleme cu nervii),parinti a 5 copii plecati la casele lor,o opresc pe sora mea si-i zice sa nu mai duc copilul la ei,sa vina sora mea la mine, deoarece ii deranjeaza plansul acestuia.Ce ar trebui sa fac in acest sens, sa ascult de locatari sau sa las copilul sa devina sociabil ?