avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Activitate liviu l

Activitate liviu l

Răspuns la discuția Cheltuieli de spitalizare
Buna seara.Referitor la intrebarea care am lansat-o mentionez ca desi am renuntat la constituirea de parte civila, cat si fata de pretentii adresate catre asigurator, persoana vinovata,cat si fata de orice persoana fizica sau juridica suma primita reprezinta despagubiri morale
Am fost victima intr-un accident de circulatie in urma caruia mi-am pierdut un organ. Ancheta penala se afla in curs de desfasurare dar am facut o intelegere amiabila cu asiguratorul prin care am primit despagubiri morale. In acest caz cine va fi obligat la plata de cheltuieli de spitalizare?
Răspuns la discuția Intelegeri amiabile
Referitor la intrebarea pe care am lansat-o in legatura cu intelegerile amiabile intre victime si asiguratori, am reusit sa ajung la o intelegere cu asiguratorul Aliannz-Tiriac chiar si fara o hotarare judecatoreasca in baza circularei 4472009 .
am fost victima unui accident rutier in urma caruia am suferit o interventie chirurgicala in care mi-am pierdut un organ (splina) si am necesitat un nr. de 35 zile de ingrijiri medicale asa cum reiese din certificatul medico-legal. Ancheta penala inceputa impotiva faptuitorului inca nu sa finalizat desi a trecut 1 an de la data accidentului. Intrebarea mea este daca pot sa fac o intelegere cu asiguratorul desi nu exista inca o hotarare judecatoreasca ci doar procesul verbal de constatare din care reiese ca autorul acestui accident este vinovat?