avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian Tudor

Activitate Adrian Tudor

Răspuns la discuția Dosar penal / Codul rutier
In acest caz faceti o plangere scrisa la politia care v-a sanctionat si cereti sa vi se raspunda care este starea dosarului dv.
La intrebarea dv v-am mai raspuns si aseara tot pe forum. Daca nu achitati suma ce va revine s-ar putea sa fiti chemat sa executati sanctiunea in penitenciar.
Răspuns la discuția Radiere autoturism
Va trebui sa mergeti cu cel care o cumpara la autoritatea fiscala de care apartineti pt a va radia masina din partida dv fiscala iar cel care o cumpara sa semneze in registrul de evidenta pt ca altfel o sa va treziti ca ramaneti cu masina inscrisa si veti plati la impozite anual pana cand se va rezolva legal problema.
Răspuns la discuția Accident, cu victima
Polita RCA va despagubi toate daunele pe care le-a produs prietenul dv. Pt a fi scutit de surprize pe viitor este bine sa isi angajeze un avocat care sa-i apere interesele in fata pagubitilor.
Legea nu s-a schimbat si de baza este seria de sasiu dar aceasta nu apare pe fotografia facuta de punctul de verificare al CNADNR. In cazul contestatiei aveti toate sansele sa castigati. La nevoie puteti folosi ajutorul unui avocat care sa va apere drepturile si sa va reprezinte in relatia cu CNADNR SAU in instanta.
Pt a fi scutit de nervii provocati de firma respectiva e bine sa va angajati un avocat care sa va reprezinte in relatia cu firma respectiva.
Pe d-l Arafat il felicit nu atat pt crearea SMURD ci pt demnitatea de care a dat dovada si ca ne-a dat o lectie de onoare noua romanilor. D-le Alex_Muntean lasati oamenii sa gandeasca liber nu su sunteti formator de opinie si daca nu cunoasteti tot fondul problemei e mai bine sa va pastrati opiniile pt dv. Ati preluat parerile lui basescu si asta nu va face cinste. Daca vrei sa faci ceva in tara asta nu poti face pe banii tai si el a fost sprijinit de guvern si bugetul statuluin dar asta nu inseamna ca nu el este autorul SMURD-ului.
Răspuns la discuția Am refuzat sa suflu in etilotest
Eu zic totusi ca aveti nevoie sa angajati un avocat adevarat. Daca v-a spus avocatul ceste cuvantul dv impotriva cuvantului organului atunci cuvantul organului cu ce poate dovedi ca afost cum zice el?
Răspuns la discuția Vanzare-cumparare autoturism
Cam astea sunt toate dar veti mai primi completari si autoritatea fiscala.
Etsta posibil sa fi fost filmat dar mi se pare putin probabil. Asa ca asteptati dar fara a va stresa ca nu e bine. Sansele cele mai mari sunt sa nu se intample nimic.