Buna ziua! Am participat la o licitatie in calitate de ofertant, procedura fiind de licitatie deschisa modalitatea de desfasurare offline cu etapa finala de licitatie electronica cu durata de 1 runda.
Dupa deschiderea ofertelor s-a intocmit procesul verbal, apoi s-au analizat in amanunt documentele si mi s-au solicitat clarificari, in original, care, mi-au comunicat telefonic ca nu le-au primit pana la ora solicitata. Firma de curierat mi-a confirmat predarea plicului si pers. care a semnat de ridicare. Pers. de contact mi-a comunicat ca n-o stie pe respectiva care a semnat de primire, fiind firma mare.
Imediat am facut o adresa scrisa catre Presedintele comisiei , cu faptul ca: am trimis plicul cu documentele solicitate ulterior, si ca am confirmarea de primire a firmei de curierat si pers. care a preluat plicul. A doua zi pers. de contact mi-a zis ca se analizeaza.
Urmatoarea zi a aparut anuntul pe SEAP cu inceperea licitatiei electronice , am continuat sa sun si sa sper ca autoritatea contractanta imi va da un raspuns.
Licitatia electronica a inceput si inca n-am primit nimic scris. Azi am sunat din nou si pers. de contact mi-a spus ca: “n-are dreptul sa-mi spuna nimic”, comisia analizeaza .
Au dreptul sa inceapa L.E. fara a-mi comunica calificarea sau descalificarea mea?!
Am studiat OUG 34/2006 dar tot nu m-am lamurit.
Va rog, doresc o parere avizata si urgenta deoarece maine la ora 14 se incheie si as dori sa stiu cum sa procedez.
Va multumesc mult stimata Doamna, mi-ati fost de mare ajutor sa-l pot indruma cu ajutorul dvs. pe tata-socru, deoarece , momentan, situatia firmei la care este angajat este cam incerta.
Numai bine!
As dori sa va pun cateva intrebari si daca aveti buna vointa sa ma lamuriti si pe mine.
Tata-socru are o dilema in legatura cu iesirea la pensie si va voi da cateva informatii.
Tata-socru e nascut in 07.05.1950, a fost angajat din 01.10.1974, iar in perioada 01.10.1974-03.07.1975 ; 12.11.1975-01.04.2001 a fost incadrat in grupa a-II-a cu 70%; in 18.08.2003 a incetat contractul de munca si a reluat activitatea in 21.09.2003, continuand si astazi.
Intrebarile ar fi :
Cand ar putea beneficia de pensia pentru limita de varsta ?
Dar si cand ar putea iesi la pensie anticipata ?
Daca se va pensiona anticipat coeficientul de penalizare ii va afecta si pensia de drept, atunci cand va beneficia de ea?
Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs !