avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate cornel_marius

Activitate cornel_marius

Răspuns la discuția problema RCA
va multumesc, am fost la intermediarul care a emis polita de asigurare a vinovatului si l-am rugat sa-mi spuna care este treaba cu aceasta asigurare si omul foarte amabil mi-a spus ca asigurarea a fost anulata aratandu-mi polita in original inclusiv chitanta pe care scria anulat( toate fiind originale), deci e clar ca vinovatul a facut o copie si apoi si-a primit banii inapoi de la intermediar.
Răspuns la discuția problema RCA
Va multumesc! Un prieten mi-a zis ca o stie pe jurista de la firma RCA si vorbeste cu ea ca sa-mi faca ei masina si apoi sa-si recupereze ei banii de la vinovat dar se pare ca nu se poate face asta.
:)
Răspuns la discuția problema RCA
eu am primit o copie dupa asigurare nu am primit originalul, iar cand am mers la firma la ei mi-au zis ca este o problema cu acea asigurare care din cate am inteles a fost anulata .
Discuție problema RCA
Buna ziua .Daca o asigurare RCA se dovedeste ca nu a fost valabila la data accidentului( nu stiu cum se poate face asta) , asiguratorul mai poate intocmi dosarul de daune si apoi sa-si recupereze daunele de la cel vinovat( sofer vinovat, agentul care a emis asigurarea) s-au eu cel pagubit trebuie sa-l actionez in instanta pe cel vinovat?