avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Activitate dorianztd

Activitate dorianztd

Salutare,
În calitate de tata aflat în CIC(un băiețel de 1 an și 6 luni) , mai am un copil cu handicap pentru care soția mea se afla deja în CIC( o fetita de 5 ani) , dar sotia între timp s a îmbolnăvit de cancer, cumva pot prelua eu și drepturile de CIC ale copilului cu probleme, astfel sa pot rămâne acasă mai mult timp și sa i pot îngrijiri pe toți?
Discuție Cnp expus
Buna ziua, astazi in cadrul companiei unde activez s a dat un mail pe care l au vizualizat zeci de persoane,unde exista o lista de angajati printre care si eu iar intr una din coloane aveam expus cnp-ul.
Pot da in judecata compania, pentru neprotejarea datelor personale?
Răspuns la discuția Vechime in munca
Va multumesc pt raspuns.
O sa ne ducem la casa de pensii.
Va salut,

tatal meu a lucrat in Israel in perioada 1996-1999 in constructii, ca angajat legal la o firma de acolo , as dori sa stiu cum pot obtine documentatia necesara sau daca se poate ca aceea perioada sa se adauge la fondul de pensie.

Multumesc anticipat,
Multumesc foarte mult.
Va multumesc pentru raspuns...mai am o nelamurire daca fac cererea...trebuie sa o inscriu undeva,nu stiu....daca i-o inmanez lui personal ma gandesc ca nu am nici o dovada ca am facut acea solicitare...va rog ajutati-ma.
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati ,acum cateva luni am incetat contractul de munca cu vechiul meu angajator,intre timp m-am mutat in alt oras,si acum mi-am gasit un alt loc de munca,problema este ca mi s-a cerut "decizia de incetare a contractului de munca"sau asa ceva,iar eu nu o am,am incercat sa conctactez angajatorul anterior,iar acesta mi-a raspuns cum ca nu se elibereaza decat intr-un singur exemplar pe care acesta mi l-ar fi inmanat si nu mai are altul.Cum imi pot rezolva situatia ?de unde pot face rost de o asemenea decizie,este cumva vechiul angajator obilgat sa-m alibereza inca o copie la solicitarea acesteia.....va rog sa ma ajutati ,nu ma pot angaja din cauza asta.....
Discuție leasing auto
Subiect: Lamurire noua taxa de inmatriculare
Buna ziua!
Dupa ce am cautat raspunsuri pe mai multe forumuri, rezultatul fiind nul, imi incerc norocul si aici.
Sa va expun problema mea: am o masina achizitionata in 29 decembrie 2006, in leasing. Prima inmatriculare a avut loc in 22 ianuarie 2007. Am terminat leasingul luna trecuta iar cei de la firma de leasing mi-au spus ca ei nu au platit taxa de inmatriculare atunci, pentru ca nu se cerea. Din cate am inteles eu, in noua lege se spune ca la schimbarea proprietarului, vor plati taxa numai cei cu masinile inmatriculate inainte de 1 ianuarie 2007. Am sunat si la Administratia Financiara, dar nici ei nu m-au putut lamuri. Au zis ca platesc taxa, dar nici ei nu stiu cat, pentru ca nu au primit incadrarile si mi-au zis sa revin cu un telefon spre sfarsitul saptamanii. Pe toate calculatoarele de taxa de pe net, suma pe care trebuie sa o platesc ar fi de vreo 530 de euro (este vorba de o Dacia Logan 1.4, Euro4).
Intrebarea mea este:
Platesc sau nu taxa ?


Buna ziua ,

Va rog sa ma ajutati,dupa noul cod al muncii se poate concedia direct daca avem o abenta nemotivata de la serviciu,adica o zi de munca....,fara a primii macar un avertisment ceva.
Multumesc anticipat.
Discuție Radiere masini
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru a scoate o masina din circulatie,am avut o dacie veche pe care am dat-o la fier vechi,insa nu am nici un act care sa dovedeasca ca am predat-o catre ei,si vreau s-o scot din circulatie,va rog daca se poate sa ma indrumati ce trebuie sa fac.

Multumesc anticipat.