Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masini

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru a scoate o masina din circulatie,am avut o dacie veche pe care am dat-o la fier vechi,insa nu am nici un act care sa dovedeasca ca am predat-o catre ei,si vreau s-o scot din circulatie,va rog daca se poate sa ma indrumati ce trebuie sa fac.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:51, 22 Noiembrie 2010
Contactati personal SPR,comunicati/probati modalitatea in care ati inteles sa va debarasati de bunul mobil
In urma verificarii evidentelor SPR va elibera dovada ,in baza careia ,la cererea dvs ,
autoritatile vor dispune scoaterea din circulatie si radierea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Domeniu auto mihaita77 mihaita77 am vandut un autoturism in 2007 persoana nu a trecut mas pe el amanand de la o zi la alta apoi a vanduto mai departe cel din urma a distrus apoi a duso la ... (vezi toată discuția)