avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela neamtu

Activitate gabriela neamtu

ce documente sunt necesare pt redirectionarea a 20% din profit catre un ONG? este necesara semnarea unui contract de sponsorizare?
Răspuns la discuția angajare cetatean strain
Buna Ziua,
Doresc sa va multumesc pentru raspunsul dvs. Am intrebat in multe locuri si nimeni nu a reusit sa ma lamureasca.
O zi frumoasa,
Gabriela Neamtu
=D>
Serviciile juridice prestate catre o SC din strainatate se incadreaza pt. decl. 390?
in ce conditii se poate angaja un cetatean american la o SC din Romania, daca nu are cetatenie romana? (este casatorit si are copii in Romania)
Răspuns la discuția pot infiinta un pfa?
Multumesc mult. Dar ar fi posibil pe servicii de resurse umane? Sau pe doar pe contabilitate primara? Nu prea stiu ce posibilitati as avea, doar cu studiile de pana acum. In viitor a in vedere si accesul prin CECCAR, dar pana atunci.... trebuie sa mai fac cate ceva... Multumesc anticipat.
Daca am absolvit ASE si am urmat ulterior un curs de contabilitate (am obt o diploma avizata MEC) si un curs de inspector resurse umane, pot sa infiintez un PFA? Cu ce cod CAEN? M-ar interesa sa pot oferi servicii de contabilitate......
Răspuns la discuția examen consultant fiscal 2010
Sa inteleg ca trebuie sa ai vechime activa ? Oricum, multumesc pentru timpul acordat si raspuns.
examenul se va da pe 20-21 martie 2010 (cf. CCF). Ar putea cineva sa-mi spuna daca ma incadrez in conditia de 5 ani vechime ceruta de CCF, in conditiile in care in ultimii 5 ani am avut si 2 ani de ingrijire copil (deci CIM a fost suspendat)?