avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate bvflorin

Activitate bvflorin

Sunt debitor intr-un credit bancar pentru persoane fizice, obtinut fara garantii materiale sau coplata sau giranti. In ce masura creditorul (sau institutia de credit careia i-au fost cedate creeantele mele) ma poate executa silit, fara ca eu sa posed proprietati sau sa inregistrez venituri materiale!!??
Un imobil garantat la un credit ipotecar pe societate este in executare silita, in cazul in care nu se recupereaza in totalitate sumele datorate bancii, restul de suma se va recupera de la asociati si in calitate de persoane fizice, acestia avalizand instrumentul de plata B.O. la momentul semnarii contractului ipotecar de imprumut !??
Executorul a obtinut incuviintarea executarii silite a unui BO. In paralel se desfasoara un alt proces in recurs la aceasta investire, intru-cat BO-ul a fost eliberat in "alb" si completat abuziv fara o instiintare prealabila(oricum este un "circ" total intru-cat invoc uzul de fals in inscrisuri). Pot contesta intr-un fel anume aceasta "incuvintare de executare silita", daca in paralel nu este data nicio sentinta definitiva de investire?????