avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ppaun26

Activitate ppaun26

Răspuns la discuția paternitate
acum am inteles.
:DMultumesc
eu ma gandeam la acest aspect:
"Art. 58. - Recunoasterea care nu corespunde adevãrului poate fi contestatã de orice persoanã interesatã. Dacã recunoasterea este contestatã de mamã, de cel recunoscut sau de descendentii acestuia, dovada paternitãtii este în sarcina autorului recunoasterii sau a mostenitorilor sãi."
de aici ar reiesi ca dovada paternitatii este sarcina mea
probabil eu nu am inteles sau nu am intrebat corect, eu cer diminuarea pensiei de intretinere, ea ma ameninta cu tagaduirea paternitatii, problema e daca ea poate sa conteste afiliatia fata de cel de al doilea copil al meu, ma gandesc la faptul ca diminuarea pensiei ii da dreptul de a fi interesata, in alta ordine de idei daca ea face acest lucru ar fi cheltuielile mele pentru demonstrare acestui lucru, caz nu prea placut pentru mine dat fiind situatia financiara
dar in cazul in care as dori scaderea pensiei de intretinere, aceasta va fi inpartita la cei 2 copii, astfel nu sar crea "interes" pentru fosta sotie ?
Discuție paternitate
As dori cateva informatii legate de acest aspect, in primul rand sunt divortat de 5 ani, divort cu un copil, in timpul casatoriei av avut o relatie cu o alta persoana, din care a rezultat o fetita, copil pe care initial nu lam recunoscut fiind casatorit, dupa divort am recunoscut acel copil, intrebarea mea este urmatoarea: fosta sotie poate contesta paterniatatea celui de-al doi-lea copil cel care lam recunoscut dupa divort ?
Răspuns la discuția infiere copil monoparental
Deci asta inseamna ca ar trebui sa ma adresez judecatoriei din localitate, printr-o cerere prin care sa solicit acest lucru ?
caci aici nu prea inteleg eu.
Buna ziua
Sotia mea are un copil al carui tata a decedat copilul are varsta de 6 ani,
Care este procedura ce trebuie sa o urmez in cazul in care doresc infierea copilului ?
Va multumesc
Cu stima ,
Edward Paun