avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate steffy_967

Activitate steffy_967

Bună dimineața,
Vecina mea are vârsta pensionării dar nu a lucrat cu carte sau contract de munca niciodată. A lucrat doar ca zilier toată viața.
Poate solicita vreun ajutor social, ceva care s o ajute sa supraviețuiesca?
Mulțumesc celor care îmi pot răspunde!
In urma partajului am jumatate dintr-o proprietate situata in jud. Arges. As vrea sa fac actiune in instanta pentru iesirea din indiviziune si sa primesc sulta pentru partea mea. Daca cineva vrea sa ma ajute sa redactez aceasta actiune, bineinteles contracost, va rog sa ma contactati la nr. 0743114880 sau e-mail steffy_967@yahoo.com.
P.S. Desigur, o sa primiti si copie de la partaj.
Va multumesc!
Stefania LUNGU
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
Terenul are o deschidere de 24 ml pe o lungime de aprox 90 ml.
Nu ma intereseaza atribuirea in natura.
In urma actiunii de partaj am 1/2 cota parte dintr-un teren de 2200 mp situat in jud Arges. Vreau sa fac actiune de iesire din indiviziune si sa cer sulta. Poate cineva sa ma ajute cu redactarea acestei actiunii??? Bineinteles contracost.
Discuție SNG - concurs
Buna ziua,
Stie cineva in ce luna se da concurs de admitere la SNG? Am intrat pe site-ul lor si nu am gasit nimic referitor la concursul de admitere pe anul 2011.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Detasarea
Stie cineva sigur daca se poate desfiinta postul ?
Discuție Detasarea
Lucrez intr-o institutie militara si am fost detasata la o alta unitate pe o perioada de cel putin 6 luni. La unitatea la care sunt angajata s-a adus la cunostinta personalului ca la inceputul anului 2011 se vor face restructurari de functii. Va rog sa-mi spuneti daca functia mea poate fi desfiintata pe durata detasarii mele.
Va multumesc!
Daca aceasta criza economica loveste doar intr-un anumit sector - cel al bugetarilor, ma refer la reducerea salariala cu 25%, nu putem vorbi despre discriminare? De ce liber profesionistii, privatizatii si alte categorii de salariati sunt protejati?
Fostul meu sot vrea sa-i faca fetitei noastre, care este majora - 23 ani, un contract de vanzare-cumparare sau un contract de intretinere pe un spatiu pe care l-a obtinut in urma procesului de partaj. Care din aceste doua contracte este recomandat a se incheia (si care costa mai putin)?
Multumesc celor care vor sa-mi dea un raspuns.
Vreau sa cumpar un spatiu cumparat in baza legii 112. Problema apare ca notarul cu care am vorbit mi-a spus ca nu-l pot cumpara fiindca exista dosar de revendicare la PMB. Cu toate acestea eu imi asum toate riscurile acestei achizitii, intrucat aceasta va fi facuta in familie, adica fostul meu sot vrea sa-i vanda fiicei noastre spatiul care i-a revenit lui in urma partajului, partaj care a ramas definitiv si irevocabil.
Va rog, daca cineva ma poate ajuta in acest sens.
Va multumesc!