avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate camelia.zamfir

Activitate camelia.zamfir

Avem deja in principal un cod de medicina, este un singur asociat in firma, si este de profesie medic. Va multumesc mult! O sa intrebam la CJAS.
Da, presupun ca asta nu este cea mai mare problema. Stiti cumva care ar fi demersurile?

Multumesc mult.
Buna ziua!

Ma puteti ajuta cu cateva informatii legate de posibilitatea preluarii de catre un SRL a unui cabinet medical? Care ar fi demersurile pentru realizarea acestui lucru si ce modificari apar in relatia cu Casa de Sanatate?

Multumesc anticipat
Il introduc din aceeasi teama de a lua amenda, pentru ca sunt inca foarte multi inspectori care vor ca banii din raport sa fie si in sertar. Daca nu ii bat pe urma nu mai am aceleasi sume. Acum D-zeu stie, mai bine ii bat decat sa iau vreo amenda.
Multumesc mult.Am vorbit si am reusit sa aflu cum trebuie sa fac. Multumesc mult inca o data. O zi buna
Buna ziua!

Am o casa de marcat Datecs MP55B. Imi poate spune cineva cum pot sa introduc soldul initial dimineata (banii pentru rest) si cum fac sa ii scot seara de pe casa, astfel incat sa imi ramana pe Z decat suma vanzarilor?

Multumesc
Răspuns la discuția Monetar
Multumesc pentru raspuns. O sa merg sa ii rog sa imi adauge un cod pentru sold. Intrebare: Seara trebuie sa scad acel sold initial batut pe casa dimineata?
Discuție Monetar
Buna ziua!

Am si eu o intrebare legata de monetar. Eu imi opresc in fiecare seara in firma (am un magazin) niste banuti, pentru ca am nevoie pentru rest sau chiar pentru anumite plati care se fac cu numerar. Ideea este ca nu ii bat dimineata in casa de marcat, iar seara cand intocmesc monetarul iau in calcul si soldul initial dar si platile. Practic, eu trec in monetar soldul registrului de casa. Este bine cum procedez? Am tot citit, ca de fapt, in monetar trebuie sa trec suma vanzarilor din ziua respectiva, si ca in cazul in care opresc bani pentru rest, trebuie sa ii bat in fiecare dimineata pe casa. Cum ii bat pe casa, practic, cum ii inregistrez, tinand cont ca eu am numai coduri de produse...nu am un cod in care sa inregistrez acesti bani? Cei de unde am cumparat casa de marcat nu mi-au zis nimic despre acest aspect. Mi-au spus doar despre cum sa pornesc casa si cum pot sa imi scot rapoartele.

Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Impozit minim
Oricum, momentan nu am alta solutie decat sa astept. In cazul in care nu se schimba, totusi, nimic, platesc prima transa de impozit minim, calculand dupa grila introdusa anul trecut in mai, nu? Multumesc mult!
Discuție Impozit minim
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am deschis o firma in 2009. In 2009, firma a inregistrat pierdere, motiv pentru care nu s-a platit impozit pe profit, dar nici impozit minim, fiindca era firma nou infiintata. Nedumerirea mea este legata de platile anticipate pentru impozitul pe profit. Eu am depus pentru trimestrul IV al anului 2009 declaratia 100 cu suma 0 la imp. pe profit, urmand ca pana in aprilie 2010 sa platesc prima transa de impozit minim aferent pentru veniturile din 2009. Este bine cum am procedat? Multumesc anticipat.