avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Activitate antonica_sz

Activitate antonica_sz

Răspuns la discuția Societate inactiva
Multumesc pentru promptitudine.
Răspuns la discuția Societate inactiva
Deci ma incadrez la pozitia nr. 2 stare dispusa de organul fiscal . De unde aflu care sunt obligatiile pe care trebuie sa le indeplinesc, pentru redeschiderea activitatii, dar practic nu mai vreau sa desfasor activitatea principala pe care am avut-o ci vreau sa desfasor o alta activitate, pe care trebuie sa o introduc in Actul constitutiv.
In concluzie prima data ar trebui sa platesc si acele dobanzi care s-au acumulat, si apoi sa redeschid activitatea nou introdusa?

Multumesc
Buna ziua,
Am un SRL care este inactiv pana pe 29.06.2012.
As dori sa stiu, ce pasi trebuie facuti in continuare pentru ca societatea sa devina activa?. Mentionez ca societatea este inactiva din cauza neindeplinirii obligatiilor declarative. Am avut restante dar le-am platit, mai am ceva dobanzi. Am intrerupt activitatea (lipsa clienti), si as dori sa schimb si activitatea, dar in acelasi sediu.

Multumesc
As dori sa stiu unde sa ma adresez in vederea efectuarii unui curs gratuit pentru Auditor intern in managementul SSM. Am experienta in domeniu, am efectuat toate cursurile in domeniu inclusiv cel de Evaluator de riscuri.
Multumesc