avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Managementul SSM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Managementul SSM

As dori sa stiu unde sa ma adresez in vederea efectuarii unui curs gratuit pentru Auditor intern in managementul SSM. Am experienta in domeniu, am efectuat toate cursurile in domeniu inclusiv cel de Evaluator de riscuri.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ClaudiaN , utilizator 15:22, 26 Februarie 2010
Formarea profesionala ca manager sistem conf. OHSAS 18001:2008 nu se face decat contra cost. Nu am auzit pe nimeni sa organizeze astfel de cursuri gratuit. Vorbiti cu angajatorul, poate va plateste formarea profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru cursuri de auditor mediu sau ssm ada2113 ada2113 Buna ziua, va cer un sfat cu referire la alegerea unui curs. Se organizeaza de catre FEDERATIA PATRONALÃ A ÎNTREPRINDERILOR MICI ȘI MIJLOCII cateva ... (vezi toată discuția)
Competente floriontehnic floriontehnic dupa absolvirea unui curs ssm de 224 ore,persoana respectiva poate efectua audit ssm?daca da ,de care (vezi toată discuția)
Audit ssm floriontehnic floriontehnic o persoana care a absolvit un curs postunuversitar de 180 ore (evaluator riscuri) ce competente are in realizarea auditului ssm? multumesc! (vezi toată discuția)