avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate gagione

Activitate gagione

Răspuns la discuția probleme cu banca
dar alte solutii nu exista?
Răspuns la discuția probleme cu banca
alte bunuri nu detin/dar inseamna ca imi poate face oprire pe salariu
buna ziua as dori sa stiu ce se intampla in cazul in care nu mai pot sa platesc rata la un imprumut garantat cu ipoteca?stiu ca pierd bunul ipotecat,dar mai risc si altceva in cazul in care banca nu isi recupereaza in totalitate datoria?in contract nu prevede altceva.
Răspuns la discuția partaj
va multumesc frumos
Răspuns la discuția partaj
imi puteti spune va rog care este legea care reglementeaza taxele la partaj si de ce din 26 nov. este altfel, in sensul ca nu se mai restituie?
Răspuns la discuția partaj
eu as alege varianta mai ieftina .
Răspuns la discuția partaj
am acordul scris al bancii.
Răspuns la discuția partaj
la notar costa cam 25 de milioane vechi.cineva m-a sfatuit ca cel mai ieftin este in judecata.avand loc o tranzactie in proces pe cale amiabila nu mai platesc taxa de timbru ca procent din apartament
Discuție partaj
buna seara.se poate partaja un apartament ipotecat pe cale amiabila in instanta de judecata?la un astfel de proces se mai plateste taxa de timbru ca procent din valoarea bunului?am inteles ca se poate incheia o tranzactie cu acordul judecatorului.procedura este la fel ca la orice proces sau are o alta forma si denumire?
Răspuns la discuția partaj apartamebt ipotecat
doamna notar mi-a spus doar de partaj voluntar care m-ar costa cam 1000 de euro. cei de la banca mi-au eliberat o hartie in care spun ca sunt de acord.sa inteleg ca notari nu spun si variantele mai ieftine?