va rog, intelegeti-ma nu exista acord---daca exista nu postam topicul---, probe, martorii ---nu pot // nu mai vor sa astepte atat in sala judecata au venit la primul dosar acum nu mai vor sa vina,, e prea mult de explicat
ce e de facut ?
speta: in cazul in care sotia redeschide actiune de divort la un timp oarecare dupa ce a renuntat iar martorii nu mai vor sa se prezinte , se pot conexa cele doua dosare? cum se rezolva, teoretic, un divort in care una din parti nu are probe impotriva celeilalte si nici martori? cei doi raman impreuna in ciuda vointei unuia impotriva celuilalt ? in cat timp se finalizeaza un astfel de divort daca nu exista copii?
tata a fost veteran de razboi si a primit in 1947 un teren pt care a fost scutit plata impozit si nu l a inregistrat la primarie, mie imi e tulburata posesia si nu pot face dovada ca e al meu ce ar trebui sa facva rog? nu am decat procesul verbal datat 1947 pe numele tatalui meu
sa anunt politia ? cum dovedesc ca e trenul meu?
o rugaminte : ce trebuie sa fac ca sa pot preda legislatie rutiera ?
nu gasesc anexele 1-5 din Ordin 1019/2009 , nu gasesc monitorul respectiv( e un numar cu bis) si as dori sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ca sa pot fi profesor de legislatie rutiera
va multumesc pentru raspuns
va rog ce prevedere legala argumenteaza raspunsul dumneavoastra ?ca sa pot explica functionarei si sa nu mai fie nevoie sa intentez proces i am spus si eu acelasi lucru dar o tine una si buna si nu am de ce sa ma agat, un pai firav ca disperatul, va rog!
va rog frumos, prevederile ORDIN Nr. 277 din 15 iunie 2009pentru aprobarea Metodologiei de preluare de către direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia copilului judeţene, respectiv locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti a contractelor privind angajamentul de plată a dobânzii, încheiate de Autoritatea Naţională pentru Persoanele cu Handicap şi de asigurare a transferurilor financiare
si
ORDIN Nr. 517 din 4 noiembrie 2009privind efectuarea plăţii dobânzii suportate din bugetul de stat de către direcţiile generale de asistenţă socială şi protecţia copilului judeţene, respectiv ale sectoarelor municipiului Bucureşti, în baza art. 27 din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap
se pot aplica unui contract incheiat cu ANPH in luna ianuarie anul 2008 deci RETROACTIV ????????????????????????
MII DE MULTUMIRI