avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... profesor legislatie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

profesor legislatie rutiera

o rugaminte : ce trebuie sa fac ca sa pot preda legislatie rutiera ?
nu gasesc anexele 1-5 din Ordin 1019/2009 , nu gasesc monitorul respectiv( e un numar cu bis) si as dori sa stiu ce conditii trebuie indeplinite ca sa pot fi profesor de legislatie rutiera

multumiri
Cel mai recent răspuns: nick1 , utilizator 11:03, 30 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
[ link extern ]
Succes!
=D>
f multe multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ordin poate abroga o lege? vio.micle vio.micle Va rog sa-mi spuneţi daca un ordin a unui ministru abroga o lege . In speta Ordinul OMTI nr. 1019/2009 iar cei din cadru ARR refuza sa mai elibereze ... (vezi toată discuția)
Anexa hg 1613/2009 FLORIN RADU FLORIN RADU dragi colegi, va rog, daca aveti, sa imi expediati Anexa la HG nr. 1613/2009, publicata in M. Of. nr. 923 bis, din 30.12.2009. multumesc (vezi toată discuția)
Norma intreaga la 2 locuri de munca diferite. dmradu dmradu Cineva m-a rugat sa pun o intrebare referitor la cazul sau concret si anume: persoana respectiva este profesor discipline tehnologice si de legislatie rutiera ... (vezi toată discuția)