avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Activitate dana-bianca

Activitate dana-bianca

Răspuns la discuția ATELIER CROITORIE CU VANZARE
cu multa placere;cele scrise sunt de un real ajutor,pentru cine a avut nevoie de un sfat,toare cele bune....va mai astept-am!=D>
Răspuns la discuția CRIZA.........!
Vreau sa cred,ca vom prinde curaj si ne vom dezlantui ideile,grijile vor disparea,o data ce prieteni vor aparea ! ...cu toata stima si respectul,=D>!
Discuție CRIZA.........!
#-o:(( De ce sa stam degeaba,sunt multi care au nevoie de ajutor,de un sfat sau o idee.........hai sa fim uniti,impreuna putem gasi solutii!
Dragilor,puteti fi singurul vostru stapan ,nu a-ti stat la mana altora stiind ca valoarea voastra este alta, :((a venit timpul sa va miscati!
Gandurile voastre poate spuse celor de langa voi,au produs zambete;postati-le aici,nimeni nu v-a rade, prieteni veti gasi,solutii vor sosii si sigur
CRIZA nu v-a dainui !
pupici multi:love:
Răspuns la discuția succesiune dupa 7ani
=D> va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția succesiune dupa 7ani
=D>v a multumesc foarte mult! aveti perfecta dreptate,fiecare a participat cu cate putin luminarea problemei mele;as vrea sa cred ca ,ce au postat diferite persoane"daca nu dezbati succesiunea in 6 luni,inseamna ca o refuzi" nu este valabila aceasta afirmatie,eu nu amj dezbatut-o din respect pentru el,chiar daca nu vorbim,dar acum face prea multe prostii si vreau sa pun capat acestora.....inca o data multumiri!
Răspuns la discuția ATELIER CROITORIE CU VANZARE
va multumesc foarte mult,raspunsul este de un real ajutor=D>
Răspuns la discuția infiintare societate
molnarjoe....nu m-am putut abtine,daca nu i-ai dat raspunsuri concrete,de ce trebuie sa o descurajezi,urat din partea ta,asa nu ajungem nicaieri! eu am avut un magazin ,am inceput cu legume fructe si pe parcurs am introdus dulciuri ,bere ,inghetata si treptat cam ce se cerea in acel sezon si cartier.Curaj iubita de mancat mancam ,chiar daca mai strangem cureaua ,totul e sa fi pe faza la cerinte,sa nu te incarci de la inceput,produsul sa fie acelasi dar diferite preturi(clientului ii place sa aibe posibilitatea de a alege) si vanzatorul placut la vorba(conteza foarte ,poate ce-l mai mult)....mult succes sunt oameni autorizati pentru a-ti face actele societatii si te ajunge in jur de 20mil ron!
Vreau sa deschid un atelier de croitorie cu vanzare.Nu am calificarea necesara chiar daca ma pricep foarte bine, vreau sa stiu cum pot face acest lucru legal chiar si cu angajati ,nu stiu pf,srl sau alta forma....precizez ca nu am decat mutatie in oras si nu detin un imobil personal,am specificat de proprietate pentru un eventual sediu.....va rog ,veniti cu un sfat,urgent...va multumesc!
Buna seara;am in pf vulcanizare,masina este pe numele meu,pot eventualele cheluieli(motorina,ulei...etc) sa le trec la scadere ducand bonuri fiscale la contabila? Va multumesc!
Răspuns la discuția succesiune dupa 7ani
va multumesc foarte mult si sunt deacord cu dumneavoastra,insa la judecatorie ,imi este teama acea anexa unu,pentru ca datorii sigur a acumulat dinnou chiar a facut mai multe rate la diverse banci.Pot deschide actiune judecatoreasca singura si ca documente avand actul de deces in original si o copie a imobilului?imi trebuie un avocat,sau ma pot reprezenta si singura.Inca o data multumirile mele,nu ma astept-am ca cineva sa reactioneze atat de repede.