va multumesc pentru raspuns.Au acest drept chiar de este contract de vanzare cumparare ? iar eu nu pot sa fac nimic ,iar daca vreau sa o vand imi trebuie semnatura lor dincauza clauzei?
va rog ajutati-ma am mare nevoie
mi-am vandut casa ca sa platesc unele datorii la banci ale noastre si ale socriilor lasati singuri si plini de datorii de catre fratele sotului care a plecat cu chirie facand mare scandal .Din mila pentru socrii m-am mutat cu ei si am facut vanzare cumparare in care eu am specificat pentru siguranta lor o clauza in care am grija de ei.Acum fiul ratacitor nu mai are unde sa stea ,ei au jurat ca nu-l maio primesc , am bagat toti bani in casa sa o renovez .Totul ce e frumos dureaza putin si in 3 luni in care le-am dat tot .acum ma dau afara si fac scandal sa-l aduca pe baiatul lor inapoi .Ce sa fac ajutati-ma ?
:((
AM O RATA LA [EDITAT] PRIN [EDITAT] LA INCHEIEREA CONTRACTULUI AM SEMNAT O ASIGURARE ,PRIN RANDURILE CAREIA AM GASIT SI ASIGURARE IN CAZUL PIRDERII LOCULUI DE MUNCA .CREDETI CA AR PUTEA SA MA AMANE CU 2-3LUNI PANA AS GASI DE MUNCA ????? VA MULTUMESC.
DACA AS DORI SA DESCHID O MICA GOGOSERIE INTR-UN ''SPATIU '' LANGA O SCOALA GENERALA ,CE M-ATI SFATUI SA FAC UN PF SAU O INTEPRINDERE INDIVIDUALA ,MENTIONEZ CA SUNT DE MESERIE PATISER-COFETAR.VA MULTUMESC.#-o
VA ROG AJUTATI-MA !NU AM CARTE DE MUNCA SI AM FOST DATA IN SOMAJ.ACUM SEFA IMI CERE 50 DE RON PENTRU A-MI FACE CARTE DE MUNCA ,PENTRU CA NU POATE SA-MI COMPLETEZE ACTELE ,FARA EA.NU STITI DACA POT S-O CUMPAR MAI IEFTINA CA NU AM ACUM BANI SI O SA -MI TREACA PERIOADA IN CARE SE DEPUN ACTELE? VA MULTUMESC
:sorry: