In urma cu aprox. un an am fost implicat intr-un accident in Ungaria, din care a rezultat ranirea unei persoane. Intrebarea mea este legata de articolul 193 aliniatul 2 si 4 din cercetarea de urmarire penala, ce prevede acest lucru in cazul in care nu pot sa ajung la data stabilita prin citatie.
Értesítés gyanúsítottnak a nyomozás iratainak megismerésérõl
A Be. 193. § (2) (4) bekezdése alapján értesítem, hogy a fenti számon folytatott nyomozá befejeztük.
Tájékoztatom, hogy a nyomozás kiegészítését indítványozhatja, egyéb indítványokat és észrevételeket tehet, az iratokról másolatot kérhet.
Az iratismertetés határnapjának elmulasztása a nyomozás befejezésének nem akadálya. Távolmaradása esetén az iratokat vádemelési javaslattal a Budakörnyéki Ügyészég részére küldöm meg.
.
Buna ziua!
Socrii mei vor sa ne lase casa batraneasca in care au locuit ei, insa nu vor sa ne faca act de vanzare-cumparare, ci cu certificat de mostenitor, in conditiile in care sotul meu mai are 3 frati, fiecare dintre stiind ce terenuri primesc.
Cat de valabil este acest act ?Si ce conditii ne pot pune ei in el?Sau mai bine zis care sunt problemele cu care ne putem infrunta.