avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legislatia maghiara- cod penal, cercetare penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legislatia maghiara- cod penal, cercetare penala

In urma cu aprox. un an am fost implicat intr-un accident in Ungaria, din care a rezultat ranirea unei persoane. Intrebarea mea este legata de articolul 193 aliniatul 2 si 4 din cercetarea de urmarire penala, ce prevede acest lucru in cazul in care nu pot sa ajung la data stabilita prin citatie.

Értesítés gyanúsítottnak a nyomozás iratainak megismerésérõl

A Be. 193. § (2) (4) bekezdése alapján értesítem, hogy a fenti számon folytatott nyomozá befejeztük.
Tájékoztatom, hogy a nyomozás kiegészítését indítványozhatja, egyéb indítványokat és észrevételeket tehet, az iratokról másolatot kérhet.

Az iratismertetés határnapjának elmulasztása a nyomozás befejezésének nem akadálya. Távolmaradása esetén az iratokat vádemelési javaslattal a Budakörnyéki Ügyészég részére küldöm meg.
.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:41, 25 Octombrie 2010
Cred ca trebuie sa va adresati unui jurist/avocat maghiar sau macar ar fi fost bine sa aveti textul tradus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire cand esti implicat intr-un eveniment rutier in alta tara anays18 anays18 M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost ... (vezi toată discuția)
Lntrebare despre probleme cu asigurator auto andrei8888 andrei8888 Buna ziua, in august 2012 am avut un accident in strainatate unde imi expirase de cateva zile asigurarea auto si a fost vina mea. Am incercat sa rezolv cu ... (vezi toată discuția)
Laszlo tokes ataca romania de ziua nationala. IONITAGRIGORELUCIAN IONITAGRIGORELUCIAN Vicepreşedintele PE Laszlo Tokes le transmite \"fraţilor\" români, de 1 Decembrie, urarea de a avea o sărbătoare frumoasă, dar solicită ca, dacă li ... (vezi toată discuția)