avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate iulipetrov

Activitate iulipetrov

exista un teren de 3 hectare intravilan care a apartinut bunicului meu care a decedat.bunica supravietuieste si matusa mea (fata ei) iar tatal meu(fiul ei) a decedat,eu numai am frati doar pe mama. titlu de proprietate este pe numele bunicului dar nu este intabulat.terenul a fost impartit de catre el verbal inainte sa decedeze. ce trebuie sa fac sa-mi intabulez partea lasata tatalui meu? va multumesc!
un mic ajutor va rog.urmeaza sa intru in somaj pentru desfiintarea postului si intentionez sa am un bebe ,dar daca dupa perioada de somaj nu nasc tocmai atunci as [putea cotiza undeva in continuare ca sa pot beneficia la momentul potrivit de indemnizatie!va multumesc tare mult!
chiar daca nu se face contract cu o firma de constructii?sa incep sa mi-o construiesc singura...multumesc mult
as dori sa stiu daca as primi bani cu programul Prima CASA pentru a construi o locuinta, individual, daca detin un teren.