avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate leonesablue

Activitate leonesablue

Buna .......vreau sa stiu ce se sanse ai daca ai deschis un proces pentru custodia unui copil si nu ai martori ?
Discuție familie
Buna ,vreau sa stiu daca se poate acuza in proces pe tatal minorei de:inapoierea copilului de la persoane care il detin fara drept?si daca imi explicati cuvantul"actiune" folosit in proces? va multumesc ...o zi buna
Răspuns la discuția familie
E posibil ca un proces sa coste 3000£?
Răspuns la discuția familie
Eu acuma am cautat un avocat dar suma care a cerut de doua mii de euro plus o miei pt castigarea procesului este o suma prea mare cred .Dumneavoastra ce spuneti ?De faptul ca sa fie incredintata minora lui nu imi trece prin cap pt ca el toti anii acestia a vrut doar sa sufar si acuma pt el e doar o chestiune in jurul baniilor nu adevaratul interes pt.minora .
Discuție familie
Buna ma numesc MIhaela vreau sa va spun putin din poveste mea ....am avut o relatie acum cativa ani de comcubinaj din care sa nascut o fetita .Eu am plecat din casa in care traiam cu familia lui din cauza ca ma batea intr-un hal care nu doresc nimanui...parinti lui cand eu am vrut sa iau si fetita cu mine mi-au interzis au luat-o in brate si au spus ca fata nu pleaca de aici in schimb tu poti pleca....de atunci eu nu am mai putut sa iau fata ,m-au lasat sa o vad pana cand ea facea aproape 3 ani dupa aceea mi-au mai interzis sa o vad ,fata in ziua de astazi are 7 ani si eu nu stiu unde este pt ca ei s-au mutat de la ultima adresa si eu nu am mai stiut nimic.Acuma eu ma aflu in alta tara din care eu mi-am facut o familie mai am o fetita si acuma 2 saptamani am aflat de la ai mei ca a venit pe numele meu o citatie in care el cere pensie alimentara si custodia minorei .Asi dori daca se poate sa imi dati niste sfaturi ce se poate face sau cum sa procedez ...Va multumesc:(:(:(:((:((