avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate chic35

Activitate chic35

Răspuns la discuția executare silita
Asta e pb ca pe societate nu sunt alte bunuri mobile ,conturi etc . In afara de stocul existent in magazin de marfa alte bunuri nu sunt pe SC
Răspuns la discuția angajare
O sa ma angajez la un magazin de confectii nu vad ce riscuri.
Am o SC srl. iar societate a dat in judecata o persoana pentu daune , sc a pierdut procesul iar acum trebuie sa achit daune de judecata in val de 2400 ron .
Azi a venit executorul sa mi ea bunuri din magazin ne fiind acolo a plecat spunand ca va reveni. Intrebarea mea e urmatoare pot sa i dau ce marfa vreau eu (magazinul fiind cu imbracaminte) sau isi ea executorul ce marfa vrea .
Sc nu are angajati stau eu la vanzare azi gasind o pe soacra mea a intrebat daca e angajata si a spus ca face plangere la itm ca a gasit o pe ea , are dreptul ?
Discuție angajare
As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru angajare ,am inteles ca nu mai este valabila adeverinta medicala de la medic ,trebuie o adeverinta de la medicina munci?
Sunt angajata de 4 ani cu CM la o SC. iar de 10 luni sunt platita minim pe economie la 4 ore. Sc . se va închide pentru o perioada , iar eu voi intra in șomaj. Am dreptul la șomaj dacă sunt angajata doar 4 ore?
Discuție tva
Am un SRL si sunt plătitoare de tva . Se poate face ceva sa nu mai fiu plătitoare de tva . sau trebuie sa mi fac alta firma?
Discuție recurs
Am dat o amica in judecata, pentru neplata facturilor telefonice in valoare de 4100.RON Având 21 de abonamente pe societatea mea din care 5 sunt ale mele si restul le am dat prietenilor fiind un tarif foarte convenabil, iar respectiva are 6 abonamente . Fiind plecata 2 luni in SUA si vorbind de a colo . Am adus dovezi ca ea a folosit acele abonamente , precum desfășurătorul convorbirilor , tabel semnat toți utilizatori acestor abonamente ea ne semnând la momentul primiri acestor abonamente, declarație de la notar, precum prietenii meu au aceste abonamente specificând si ei ca știau ca si respectiva are abonamente de la SC .mea. Am venit cu dovada ca a sunat o si pe mama ei din SUA.
Ea la prima înfățișare negând ca a fost plecata in SUA si ca are aceste abonamente. Pana la urma judecătoarea ea cerut sa aducă pașaportul ,dovedindu-se pana la urma ca a fost plecata. Problema mea e următoare acum 2 zile sa dat sentință #-o si bine înțeles ca in favoarea ei. Adică tot eu sunt păgubita si tot eu acum trebuie sa i plătesc cheltuielile de judecata.Cred ca avocata ei a fost mai tare ca a mea X-(
oare am șanse dacă fac recurs?
Discuție recurs
Daca am pierdut un proces si fac recurs trebuie iar sa plătesc avocatul?