avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am o SC srl. iar societate a dat in judecata o persoana pentu daune , sc a pierdut procesul iar acum trebuie sa achit daune de judecata in val de 2400 ron .
Azi a venit executorul sa mi ea bunuri din magazin ne fiind acolo a plecat spunand ca va reveni. Intrebarea mea e urmatoare pot sa i dau ce marfa vreau eu (magazinul fiind cu imbracaminte) sau isi ea executorul ce marfa vrea .
Sc nu are angajati stau eu la vanzare azi gasind o pe soacra mea a intrebat daca e angajata si a spus ca face plangere la itm ca a gasit o pe ea , are dreptul ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:19, 22 Mai 2012
Executorul judecatoresc cu scopul executarii silite ,conform procedurii legale ,are obligatia sa informeze debitorul referitor despre obligatiile ce ii revin in temeiul titlului executoriu care se executa
Executorul judecatoresc nu are obligatia sa preia marfa ci sa dispuna etapele si procedura legala de executare silita a bunurilor dvs in evidenta bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare - pana la concurenta sumei datorate
Asta e pb ca pe societate nu sunt alte bunuri mobile ,conturi etc . In afara de stocul existent in magazin de marfa alte bunuri nu sunt pe SC
In sitiuatia expusa,executorul judecatoresc poate dispune poprire pe drepturile dvs salariale-prezente si viitoare-pana la concurenta obligatiei de plata dispusa de instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita agromav agromav Buna seara, Imprumut bancar cu ipoteca(mobile si imobile),iar persoana respectiva nu mai are nimic pe numele sau,a eliberat 2 bilete la ordin unei societati, ... (vezi toată discuția)
Executor bakugan bakugan buna ziua!eu si sotul meu avem un titlu executoriu emis pe numele amandurora.datoram unei persoane fizice suma de 10000 ron.eu nu lucrez,dar sotul are o ... (vezi toată discuția)
Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)