avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate anca_b_84

Activitate anca_b_84

Trebuie sa ne gandim ca plecam toti, aproape de pe aceleasi pozitii, pentru ca nimeni nu se astepta sa se organizeze concursul asa devreme.:(
Poate nu vor fi cele mai frumoase Sarbători de iarna, dar poate ne vom bucura de Marțișor:).
Sa aveți spor!
Buna ziua!Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste calculul celor 5 ani prev. de art. 33. Sunt de profesie avocat, decizia de primire in profesie este din data de 13.12.2007, iar cea de inscriere in tabloul avocatilor din data de 01.01.2008.De la ce data se calculeaza?
Va multumesc mult !
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
Buna ziua!In primul rand vreau sa va felicit pentru reusita, stiu ce munca presupune, fiind o tanara pierzatoare, printre cei sub linie, la examenul pt. INM. Ghinionul meu anul acesta a fost ca nu am avut inca vechimea necesara pentru a sustine examenul de admitere direct pe post.
Aici am unele nelamuriri si poate ma ajutati.De profesie sunt avocat si am decizia de primire in profesie emisa pe data de 13.12.2007, iar cea de inscriere pe tabelul avocatilor incepand cu data de 01.01.2008.
Imi puteti spune de la ce data se calculeaza vechimea de 5 ani?
Va multumesc mult si sa va bucurati de fiecare moment in care veti fi numiti magistrati!Eu am ajuns la concluzia ca aceasta profesie este ca un microb, daca te-ai infectat cu el nu te lasi pana nu reusesti!
O zi buna va doresc si sa dea Dumnezeu sa ajungeti acolo unde va doriti!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Poate se va mai face un tabel ca cel de la rationament, pentru a mai atenua din asteptare..notele sunt destul de variate..
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
S-au afișat rezultatele la raționament!Au publicat mai devreme!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Mie personal mi s-au parut grele.Pentru mine a fost prima data cand am ajuns in aceasta etapă si punctajul nu mi-l cunosc pentru ca nu am mai avut timp sa-mi notez raspunsurile pe foaia mea.Asa ca astept ziua de vineri si o sa vad atunci ce se mai poate face..Pentru mine nu am mari asteptari raportat la timpul acordat pregatirii si concentrarea de ieri.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Eu una cred ca vor fi note mari, chiar dacă subiectele au clar mai grele decât anul trecut pentru ca la acest examen candidații sunt din ce in ce mai pregătiți.Eu am avut lângă mine un domn care mi-a spus ca s-a pregatit de la începutul verii pt raționament. Am uitat să menționez că era a 2-a oară în această etapă.Așa că asemenea exemple mai pot exista..
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Si sunt de aceeasi parere!Dar parerile sunt impartite.Am auzit un punctaj de 88, 75, 63, eu nu am mai avut timp sa-mi si notez pe foaia mea.Am avut grila G4 si, in opinia mea, a fost cea mai ciudata pentru ca nu aveai timp sa faci analiticul.
Poate voi ati avut mai mult noroc.
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Nu stiu cum sunteti voi, dar mie mi se par infernale aceste intrebari.Sunt convinsa ca exista niste rationamente general valabile, care pot fi aplicate pentru a putea rezolva probleme de acest gen. Metoda voastra care este de a rezolva?
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
S-a stabilit tematica pentru civil!
[ link extern ]