avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Activitate a.adrianlungu

Activitate a.adrianlungu

Buna ziua. Postez aici deoarece nu stiu cum sa procedez.
De aproximativ un an si jumatate am cumparat un apartament la ultimul etaj al unui bloc. La cateva luni dupa am remarcat ca vecinul meu creste cateva zeci de gaini intr-o camera lipita de dormitorul meu. L-am rugat sa le scoata de acolo (normal ca a iesit scandal, s-a enervat), camera ce aflasem ca de fapt era uscatorul blocului, el zidindu-si un perete (ilegal din auzite). Eu am cumparat apartamentul cu sistem de supraveghere video instalat si am si o camera in vizorul usii. Acum doua seri a iesit cu un pistol (probabil cu aer) si a tras in vizorul usii mele (se vede clar pe filmare). Noi nu eram acasa in acel moment. Mentionez ca nu am avut alte conflicte cu el dupa cel cu gainile, chiar ne salutam. Cum procedez? Am un copil de 2 ani, l-am lasat la bunici, mi-e frica de iesirile lui. Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Executare silita
Au trecut 60 de zile. Mai pot face ceva?
Buna ziua, in anul 2007 am facut un credit la Bcr de 5700 lei. Am platit cateva luni dupa care am ramas fara servici si nu l-am mai putut plati. Creditul a fost preluat de catre Eos-Ksi. De cateva luni sunt angajat si mi-a venit la firma o adresa din partea unui executor privind poprirea salariului pana la suma de 13.500 lei. Dosarul de executare este din 2014. As putea face contestatie la executare? Sau e prea tarziu?
Buna ziua, detin un magazin mixt intr-un sat din jud. Bacau. Anul trecut in vara am primit un control de la Politia comunei pentru sistemul de alarma, pe care nu il aveam la vremea aceea si nici nu stiam exact care e treaba. A doua zi am montat sistemul de alarma, si azi, martie 2011 m-am trezit cu amenda la primarie de atunci fara ca eu sa fi primit procesul verbal, acesta fiind semnat de un martor. Ce pot face daca nu am fost instiintat? Amenda este destul de mare: 2000lei. Se poate cumva contesta acest proces verbal acum? Sau altceva? Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!
Dar ca firma start-up as putea primi ceva fonduri pentru utilaje...chiar daca e in oras? Va multumesc pentru timpul acordat!
Buna ziua, as dori sa deschid un SRL care are ca obiect productia de saci menajeri in Slanic Moldova, jud. Bacau. As dori sa stiu daca exista facilitati pentru infiintarea acestuia...daca se acorda fonduri pentru infiintare sau pentru utilaje. Hala de productie o detin (500mp). Va multumesc anticipat si astept cu interes raspunsul dvs.

Cu deosebit respect,
Adrian Lungu
0752.925.537