avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala pentru sistemul de alarma
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala pentru sistemul de alarma

Buna ziua, detin un magazin mixt intr-un sat din jud. Bacau. Anul trecut in vara am primit un control de la Politia comunei pentru sistemul de alarma, pe care nu il aveam la vremea aceea si nici nu stiam exact care e treaba. A doua zi am montat sistemul de alarma, si azi, martie 2011 m-am trezit cu amenda la primarie de atunci fara ca eu sa fi primit procesul verbal, acesta fiind semnat de un martor. Ce pot face daca nu am fost instiintat? Amenda este destul de mare: 2000lei. Se poate cumva contesta acest proces verbal acum? Sau altceva? Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 16:05, 14 Martie 2011
se poate contesta amenda, este posibil ca termenul de aplicare al amenzii sa se fi prescris ( 6 luni).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda la legea 333 claudiusimion claudiusimion buna seara poate sa-mi spuna si mie cineva cum po sa scap de o amenda pt ca nu am paza sau sisteme da alarma la o hala in urma cu o saptamana am fost pradat ... (vezi toată discuția)
Se mai prescriu amenzile? opreamarianiulian opreamarianiulian Buna ziua! Am aflat de curand ca am o amenda de platit din anul 2004 pentru \"injurii\" aduse unui cetatean din satul Prajesti jud Bacau. Domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsa sistem alarma la birou prezentare adelina prada adelina prada buna ziua. in urma cu 2 saptamani, am avut control de la politie la biroul de prezentare al firmei, unde specific ca nu am decat mostre care nu pot fi vandute, ... (vezi toată discuția)