avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Activitate liliana_c

Activitate liliana_c

Răspuns la discuția Partaj bunuri imobile
Vă mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră.
Răspuns la discuția Partaj bunuri imobile
Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Partaj bunuri imobile
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Bună seara,
Sunt divorțată. In timpul căsătoriei eu și fostul soț am construit o casă. Acum la partaj, fostul soț, care a rămas în casa respectivă, nu are bani să mă despăgubească și nici nu dorește să vândă casa și să-mi dea partea ce îmi revine din vânzare.Este de acord doar ca fica lui( din prima căsatorie ) să-mi dea banii ce îmi revin iar eu să-i vând acesteia partea mea (45%) din casă. Vă rog să-mi spuneți dacă este posibilă o asemenea tranzacție la notar . Mai este necesar partajul ? Vă mulțumesc anticipat.
Vă mulțumesc pentru răspuns.
Bună ziua,
Doi soti au divortat,dar nu au facut partajul. Ce se intamplă in cazul decesului unuia dintre ei? Pot face partajul succesorii?
Vă multumesc.
Răspuns la discuția Calcul eronat incalzire
@ ynocentta
Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua,
in tabelul cu cheltuielile aferente lunii ianuarie 2018, am sesizat ca nu este corect calculata suma pentru incalzire. Cum in tabelul respectiv nu exista o coloana in care sa apara suprafata utila, greu iti poti da seama daca calculul este corect sau gresit. La blocul nostru caldura se plateste doar in perioada octombrie-aprilie si de regula sumele sunt mai mari iarna.Eu am procedat la calcularea suprafetei utile a apartamentului impartind suma de la incalzire aferenta apartamentului meu , la costul incalzire/ mp din tabelul cu cheltuielile afisat de administrator si au rezultat 15 mp in plus fata suprafata utila inscrisa in contractul de construire. al apartamentului meu. Suntem trei apartamente in aceasta situatie.
Intrebarile mele sunt:
-este corecta folosirea suprafetei utile pentru calculul incalzirii?
-daca si in lunile octombrie, noiembrie si decembrie 2017, calculul sumei la incalzire a fost gresit este obligat administratorul sa recalculeze sumele sau nu?
In alta ordine de idei, as dori sa va intreb daca sunt obligati sau nu proprietarii care au montate centrale de apartament, la plata unui procent(10%, 20% etc) din incalzirea furnizata de la oras.( in acest moment doar noi, persoanele care suntem racordate la sistemul centralizat de incalzire. platim toata incalzirea).Mentionez ca nu s-a facut nici o redimensionare a tevilor din subsol de catre cei care au montate centrale de apartament.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Legea 142/2016
@Gabi50
@Tudorvaleriu

Va multumesc pentru raspunsurile prompte si foarte utile pe care mi le-ati dat. Aveti toata stima mea pentru activitatea care o desfasurati pe acest forum.
Discuție Legea 142/2016
Buna ziua,
o persoana care a depus dosarul pentru pensie anticipata partiala in data de 14.07.2016 beneficiaza de prevederile legii 142/2016.Va multumesc