avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Activitate monica1968

Activitate monica1968

Răspuns la discuția Venituri - inregistrare contabila
Multumesc f mult pt raspuns.
Sa aveti o zi buna!
Răspuns la discuția Venituri - inregistrare contabila
Multumesc pt raspunsuri,dar am uitat sa precizez,ca nu am emis factura pt reparatii,va rog f mult sa ma ajutati!
Buna ziua,as dori sa ma ajutati in urmatoarea problema:cum inregistrez in contabilitate venituri incasate prin banca de la o societate de asigurare,provenite din activitati de reparatii auto?
Răspuns la discuția Intrebare
nu cred ca m-am exprimat corect,noi nu mai recuperam acesti bani de la soc de asigurari,nu putem cere clientului sa plateasca restul,aceste sume sunt din despagubiri CASCO.
Discuție Intrebare
Buna dimineata,lucrez la o societate ce are ca activitate prestari servicii,service auto,soc lucreaza cu soc de asigurari(Allianz,Omniasig,etc) soc care nu platesc in intregime sumele din despagubiri,ex(suma de recuperat era de 1100,00lei,ei au platit 920,00lei)a-s dori sa stiu cum se inregistreaza in contabilitate restul de 180,00 lei,suma care este de fapt o pierdere, noi nu mai recuperam acest rest de bani?
Mutumesc,o zi buna!service
Răspuns la discuția drepturi salariale
multumesc frumos pt raspuns!
Buna ziua,
Sunt angajata la o soc cu contract de munca de 8 ore pe perioada nedeterminata din iunie 2011,in luna dec 2011 soc a avut unele probleme economice,din care cauza patronul a hotarat ca timpul de lucru sa fie redus la jumatate(si salariul de asemenea),concomitent timp de 3 luni am fost si in concediu fara plata.
A-s dori sa stiu,in ce fel ma afecteaza toate aceste fapte la pensie?Mentionez ca am o vechime in munca de 24 ani.
Multumesc,o zi buna!
Discuție compensare
Buna ziua,a-s fi interesata cum se face o compensare intre 2 soc comerciale si cum se inregistreaza in contabilitate?
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Sarbatori fericite!
Buna seara,a-s avea o intrebare ,in legatura cu contributia pentru fondul la somaj,casa de pensii si casa de asigurari sociale,in cazul in care ,dupa expirarea indemnizatiei de somaj,pot cotiza benevol si cu ce suma se cotizeaza,stiu ca pt sanatate se plateste 5,5%,somaj 0,5%,pensii 10,5%,dar nu stiu daca din salariul mediu brut pe tara?