avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Activitate zaharia_luminita1

Activitate zaharia_luminita1

Buna ziua. Marirea de salariu prevazuta in OUG nr.115 /2022 se aplica și angajatilor din administrația publica locala?
Daca sunt administrator unic al unei societati comerciale care presteaza servicii de infrumusetare pot sa fiu functionar public in cadrul unei primarii la serviciul de taxe si impozite?
Pensionar, angajat cu norma intreaga cu contract de munca.Medicul de familie refuza eliberarea concediului medical pe motiv ca in evidentele cabinetului figureaza ca pensionar .Cum ar trebui procedat in cazul asta ?
Discuție Salarizare
Buna ziua.Daca am suspendat activitatea in cadrul unui salon de infrumusetare ( nu se emit bonuri fiscale ,nu se lucreaza) pot sa platesc integral salariul angajatilor? In cazul suspendarii activitatii trebuie sa anunt undeva?
Răspuns la discuția Cumul pensie cu salariu
Multumesc pentru raspuns.
Buna dimineata.Cand intra in vigoare masura care interzice cumulul pensiei cu salariu si pana la ce data trebuie sa isi exprime optiunea aleasa un pensionar care lucreaza la stat?
Discuție Salarizare
Buna ziua .Daca am doua contracte de munca fiecare cu 8 ore cum mi se opresc contributiile sociale pt al doilea contract ?
Buna ziua .As vrea sa stiu daca pot avea al doilea contract de munca pe perioada nederminata cu norma intreaga la angajatori diferiti.Mentionez ca deja am un contract de munca pe perioada nedeterminata.
Buna dimineata.Sunt angajata cu norma intreaga pe perioada nedeterminata, pot sa inchei al doilea contract de munca la un alt angajator cu norma intreaga ? Si daca da , ce acte trebuie sa cer de la primul angajator? Multumesc!
Răspuns la discuția Salarizare
Va multumesc pentru raspuns.

Cornel Vasile a scris:

Sunteti la maxim, din ce ati postat dvs.