avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate Neko_den

Activitate Neko_den

Da, m-am exprimat eu gresit, dar multumesc foarte frumos de lamurire, imi este de un ajutor foarte mare. Numai bine va doresc!
Răspuns la discuția Oare mai sunt sanse?
Este adevarat ca editurile sunt destul de retinute in publicarea autorilor noi, daca aveti ceva cunostinte poate este mai usor sa fiti publicata, mai ales in prezent, cu criza economica si toate cele... Din cate am inteles si autori care acum sunt mari au avut dificultati la inceput sa fie publicati. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va pierdeti speranta. Si daca va ganditi sa scrieti mai multe romane sau povestiri/nuvele, atunci poate la inceput daca e cineva de acord sa va publice cartea,s sa va multumiti cu un castig mai mic, iar daca aveti vanzari mari sa negociati pe viitor alte lucrari.
Am si eu o intrebare, pentru ca am aflu intr-o situatie similara cu doamna Anyela... Daca paratul refuza sa se prezinte la judecata, exista ceva masuri pe care le ia legea in aceasta privinta? Teoretic, trebuie sa demonstreze daca este sau nu tatal copilului, deci ar fi obligat sa se prezinte in instanta. Dar daca nu o face i se da un fel de amenda, ceva? Va multumesc anticipat.