avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Activitate persane

Activitate persane

Răspuns la discuția Sfatuita sa dispar din peisaj!
Am terminat procesul de interdictie civil al fratelui meu,dar sncer acum sunt cu el pe cap ,in loc sa scap sunt tutotele lui,eu trebuie sa l internez undeva,iar el voluntar nu vrea nicaieri.Dela spital mi au spus ca de ce nu am mers pe Penal,ca conform art 247 aliniatul 109, 110 Politia l ar fi dus involuntar la un centru de maxima siguranta,acum am facut Apel,eu una nu asta mi am dorit,am fost pacalita de avocat si acum sunt cu el pe cap.Instanta m a pus sa inchid penalul ca nu se poate 2 procese,ce ma fac acum?va rod sa ma sfatuiti.merci anticipat
care ar fi onorariul unui avocat pentru aceasta procedura?Mentionez ca am un raport de la INML foarte succint,care nu provoaca complicatii.Multumesc anticipat

Aveti dreptate,nu in scris doar verbal ,si asta a venit insa de la comandant,atunci ca sa ma astept de la subalterni?
Am intentat proces de interdictie,si as vrea sa fie dus undeva sa aiba cineva grija de el,numai ca el nu are pensie ,,nu a vrut el...A muncit 16 ani !
Va multumesc tuturor! astept cu nerabdare vizita la Parchet,sincer nu stiu ce se intampla acolo,nu am mai fost pusa in aceasta ipostaza!

Aveti dreptate,nu in scris doar verbal ,si asta a venit insa de la comandant,atunci ca sa ma astept de la subalterni?

Interventie moderator: daca doriti sa adaugati la ultima postarem aveti la dispozitie butonul Editeaza, timp de 30 de minute. Multumesc pentru intelegere
Te doare capul,astazi a sunat politistul sa ma intrebe unde ca trimita raspunsul la petitia facuta de avocata.Pai ea este glasul meu,mie trebuia sa-mi dea raspuns nu ei,sunt asa de inteligenti de mori,Imi este frica ca o sa-i dea drumul de la spital,are deja 4 saptamani.Eu unde sa ma ascund?
Da ,am facut plangere,dar nu am nimic scris,cum sa aflu numele procurorului care coordoneaza acea sectie? am facut plangere la Parchet si am audiere pe 20
Am un frate cu probleme psihice,acesta nu locuieste cu mine,pe data de 19,10,20015,ora8,30 a venit la mine la bloc,a spart geamurile de termopan de la intrare si a disparut,asa am crezut,dar el a asteptat.Presedinta blocului a vazut pe camera de vederi cine a spart geamurile,m-a sunat si m-a rugat sa cobor sa matur geamurile sparte.Am iesit afarasa matur,atunci a aparut pe alee,a luat un ciob lung si ascutit si m-a atacat.M-a taiat la scranceana,sub mandibula mi-a facut o gaura ,pe piept,dupa ureche.m-a impins intr-un gard si a continuat sa ma loveasca cu ciobul si pumni.Am strigat,am tipat,a aparut un tanar si m-a salvat.Am fugit in bloc.Amsunat la 112 a venit Salvarea si Politia,el disparuse.Am fost dusa la Spitalul Universitar,acolo M-au cusut ,pozat,dar in fisa nu au scris de gaura din gat de 5 cm adancime,diametrul de 1,5.in final a rezultat o casatura de 12 cm.El a fost prins si dus la spital,acum este sub cheie.Ei si acum incepe dansul....ce mi-a spus Politia?simplu..sa dispar din peisaj... ca nu are ce sa-i faca,sa-mi vand casa ,sa-mi schimb serviciul,sa nu ma mai gaseasca.Va intreb,acesta este o rezolvare profesionala?Astept cu nerabdare,un sfat profesional.nultumesc!
Detin o firma inregistrata in anul 2003 ,am depus mereu doar declarata de inactivitate la circa financiara .In 2009 a venit forfetarul, l-am platit ce sa fac?nu stiu daca eu ar fi trebuit sa platesc acea suma.Am depus actele pentru suspendare pe termen de 3 ani,Dupa ce am platit toate taxele mi-au aprobat,dar surpriza la 2 saptamani am primit citatie de la Tribunal ca imi desfiinteaza firma deoarece eu nu am depus bilantul niciodata[si este adevarat,mereu am intrebat la circa financiara daca mai am si altceva de depus dar mereu imi spuneau acelasi lucru...nu..]Varog sa-mi spuneti,daca nu am fost in regula cu firma cum de am platit forfetarul si culmea mi-au aprobat suspendarea firmei?multumesc anticipat!