avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters141818

Activitate ContSters141818

Răspuns la discuția Dezbatere mostenire
Asta este ultima mea interventie in topic si ...mai departe.....onorariul notarului se calculeaza la anumite priceduri in functie de valoarea bunurilor ce formeaza obiectul actului, este si cazul procedurii succesorale, unde un anumit imobil are valoarea din grila notariala imobiliara la care se aplica metoda standard de calcul a onorariului, care este aprobata de MJ. Deci nu poate diferi cu mii de ron!
O seara placuta!

Sper ca nu am mai deranjat pe nimeni!
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
narcotice
Daca nu a facut acceptarea in termenul de optiune succesorala si nu a facut nici acte de acceptare tacita a mostenirii poate fi considerat strain de succesiune si sa ramaneti unic mostenitor. Daca a acceptat expres sau tacit nu aveti mai multe drepturi dupa bunicul dvs Decat unichiul, mostenirea se va imparti pe jumatate, insa aveti un drept de creanta pt datoriile succesiunii pe care le ati platit si in numele lui.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
nabadaios
Dezbateti succesiv cele trei succesiuni , apoi dupa eliberarea certificatului de mostenitor veti face cadastru si veti intabula dreptul dvs de proprietate
Trebuie dezbatuta succesiunea dupa strabunic. Apoi dupa bunic daca nu mai e in viata......
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
itan
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
tap
Răspuns la discuția mostenire
Stimata doamna? Dvs ati citit Mesajele Mele anterioare printre care si unul in care av explicam ce sa faceti? Adica sa dezbateti succesiunea si sa va duceti la un notar?!
Răspuns la discuția mostenire
Mergeti si cereti duplicat dupa titlu de proprietate de la prefectura