avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate kalin61

Activitate kalin61

Discuție declaratia 392B
Buna ziua ,
1.As dori sa stiu ,daca sunt obligat sa depun declaratia 392B ,avand in vedere ca am contract de colaborare cu firma PROVIDENT ,iar veniturile brute sunt in jur de 2000 euro anual .
2. Conform noului cod fiscal , se pot deduce 50% din cheltuielile cu carburantii si daca este asa ,ce documente justificative sunt necesare ?
Va multumesc !
Daca am pfa, se pot deduce cheltuielile (50%) pt. carburanti ?
Discuție recuperare bani
Am girat un vecin pt.un imprumut de la o banca, iar de aprox. doi ani , el nu a mai dorit sa plateasca ; in acest caz banca m-a obligat sa-i achit eu suma restanta. Cum pot sa-mi recuperez banii? Mentionez ca respectivul nu mai are loc de munca si a trecut toate bunurile pe numele parintilor.
Va miltumesc
Discuție impozite pfa
Buna ziua
Va rog sa-mi explicati ce impozit trebie sa platesc , la un venit net de 4100 ron/an, pentru pfa. Mentionez ca sunt pensionar.Multumesc !
Sunt pensionar , am PFA , lucrez la PROVIDENT , cu contract de colaborare . Pana la data de 30.06.2010.mi se retinea din venitul net 16%.De la data de 01.07.2010 o sa-mi retina inca 16,5 % pentru : somaj ,cass ,contributie pensie.Nu inteleg de ce trebuie sa mai platesc inca o data ,cass ,contributie pansie si SOMAJ ?