avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... IMPOZIT: pfa si pensionar
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

IMPOZIT: pfa si pensionar

Sunt pensionar , am PFA , lucrez la PROVIDENT , cu contract de colaborare . Pana la data de 30.06.2010.mi se retinea din venitul net 16%.De la data de 01.07.2010 o sa-mi retina inca 16,5 % pentru : somaj ,cass ,contributie pensie.Nu inteleg de ce trebuie sa mai platesc inca o data ,cass ,contributie pansie si SOMAJ ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2010
kalin61, utilizator
intrucat asa prevede legea. daca realizezi venituri din munca trebuie sa achitati toate darile necesare catre aceste institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - obligatii de plata catre stat melinda1 melinda1 PFA - expert contabil a incheiat un contract de prestari servicii cu o societate. Care sunt obligatiile de plata catre stat? PFA are si calitate de pensionar. (vezi toată discuția)
Contribuții cami6891 cami6891 Buna, Aș avea nevoie de un pic de ajutor. Suntem un SRL cu 8 angajați care au CIM și cu norma întreaga și cu timp parțial.Pe ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa & angajat norma intreaga colt1504 colt1504 Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca intrebarile mele sunt mai stupide, dar chiar nu ma pricep deloc la chestiile de fiscalitate si ... (vezi toată discuția)