avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate SIMBOTIN REMUS - Cabinet de Avocat si Mediator - Brasov, Romania

Activitate SIMBOTIN REMUS - Cabinet de Avocat si Mediator - Brasov, Romania

Sansele in judetul Olt sunt 50-50.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Răspuns la discuția credit
Daca nu aveti bunuri pe nume si nici nu sunteti salariata, atunci nu au ce sa va faca pentru moment. Va pot insa urmari veniturile viitoare in masura in care le veti avea.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Răspuns la discuția actualizare date administrator
In cel mai probabil caz este vorba de dizolvarea societatii pentru nedepunerea in termen a situatiilor financiar-contabile la ORC pentru ultimii ani.

Mergeti la ORC, intrebati exact despre ce este vorba, depuneti actele solicitate si astfel scapati de grija judecatii in instanta.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Răspuns la discuția revendicare imobil
Kyandra a scris:

termenul de depunere a notificarilor in baza legii 10/2001 este demuuuuuuult depasit.


Intocmai. O astfel de revendicare este guvernata de efectele legii 10, iar din pacate pentru a se poate face asa ceva...termenul s-a dus de mult.
Răspuns la discuția recuperare taxa auto 2010
Nu trebuia repetata procedura de 2 ori cu Institutia Prefectului, era suficient sa fie facuta o data. Problema este ca daca intre timp ati inmatriculat autoturismul, actiunea dvs. privind inmatricularea fara plata taxei a ramas fara obiect.

Referitor la sansele de reusita a celei de-a doua actiuni, privind restituirea taxei, nimic nu mai este sigur, intrucat si instantele din tara care admiteau astfel de actiuni au inceput sa-si schimbe optica.

Mergeti mai departe cu avocatul pe care il aveti si tineti cond in actiunea pe care oveti face de modificarile aduse OUG 5/2008.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Răspuns la discuția un raspuns va rog...
Din ceea ce spuneti dvs, inteleg ca in primul rand divortati, pentru ca altfel nu vad cum sunteti divortata, dar nu a fost rezolvata si problema incredintarii minorului. Iar in cazul acesta prezenta dvs, in calitate de reclamanta este obligatorie la primul termen de judecata.

In cazul in care este vorba doar de o actiune avand ca obiect majorare pensie intretinere (pentru ca ma indoiesc ca la momentul divortului instanta nu s-a pronuntat in acest sens), atunci, intr-adevar nu eswte necesare prezenta dvs in instanta, un avocat putand foarte bine sa va reprezinte interesele.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Sinziana_brj a scris:

Buna ziua!
As dori si eu sa recuperez o taxa de poluare achitata in decembrie 2009 in Brasov. Nu stiu exact ce s-a intamplat cu chitanta, am impresia ca a fost oprita la dosarul de inmatriculare. In momentul acesta detin un certificat din care ar rezulta ca nu datorez taxa de poluare dar nu este specificata vreo chitanta sau in baza carui act nu datorez. Cum as putea sa reintru in posesia chitantei sau a unei copii?
Credeti ca sunt sanse de reusita?
Va multumesc!


Biroul nostru de avocatura va poate oferi ajutor in rezolvarea problemei dvs, intrucat suntem specializati pe recuperare taxe auto si suntem chiar din Brasov. In masura in care sunteti interesata, va stam la dispozitie.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Termenul de prescriptie este de 3 ani in aceste cazuri de recuperare a taxelor platite pentru inmatricularea autoturismelor, pentru ca nu avem de-a face cu creante bugetare asimilate conform prevederilor codului fiscal, unde termenul de prescriptie ar fi de 5 ani.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Răspuns la discuția Mostenire
Veti plati impozitul aferent venitului, indiferent de natura dobandirii bunului.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator
Răspuns la discuția durata iesire indiviziune
Daca nu exista opozitie din partea partii adverse si dosarul este complet, atunci la primul termen de judecata se va ramane in pronuntare.

Simbotin Remus
Avocat & Mediator