avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Activitate tromar

Activitate tromar

As dori sa stiu daca adaugarea cifrei "0" (zero) in fata numarului dosarului in cazul inregistrarii recursului la Curtea de Apel, are vreo semnificatie. Multumesc.
Răspuns la discuția Hotarari CEDO
Buna ziua !
Scuze pentru intirzierea raspunsului ! Intr-un conflict de munca, datorita faptului ca angajatorul a indus salariatul in eroare cu anumite informatii, actiune in baza careia a fost semnat un Act aditional la Contractul individual de munca, s-a pierdut procesul de contestare a deciziei (prealabile Actului Aditional) la Tribunal si la Curtea de Apel.
Doresc sa stiu daca mai sunt sanse de cistig la CEDO ! Multumesc.
Răspuns la discuția Hotarari CEDO
Multumesc mult !
Discuție Hotarari CEDO
Cine poate sa-mi spuna in ce sectiune a Monitorului Oficial se publica Hotararile CEDO ?
Răspuns la discuția Asigurare insuficienta
M-am gindit si eu la asta, indignat fiind de raspunsul asiguratorului CASCO, - dar pentru a lua in calcul si ceea ce afirma acesta - respectiv actionarea in judecata a asiguratorului RCA care nu despagubeste dauna incadrata in suma maxima autorizata prin lege si reparatia efectuata la atelierul indicat de acesta, mi-ar trebui un argument solid si de necotestat !
Multumesc !
As dori sa stiu o parere autorizata referitor la un caz de despagubire CASCO. In cazul in care am fost accidentat din spate, din neatentia unui sofer ce conducea un camion, (greseala recunoscuta de politie in anul 2009 - necontestata), iar asiguratorul RCA al camionului nu doreste sa-mi plateasca integral reparatia, iar asiguratorul CASCO al autoturismului meu, de la vremea aceea nu mai doreste sa-mi deschida un dosar de dauna pentru diferenta neachitata din RCA (pt doua motive: - 1. La aceasta data nu mai sunt asiguratul lor, 2. Afirma ca nu se mai poate deschide inca un dosar pentru acelasi aciident - ci tr sa ma judec cu RCA -ul vinovatului) ce ar trebui sa fac ?Mentionez ca am anuntat ambii asiguratori in 48 de ore de la accident si reparatia am facut-o la service-ul indicat de RCA. Nu am nici o modificare la masina - neautorizata de RAR !
Răspuns la discuția Reducerea salariala cu 25%
Dar in cazul unei unitati publice de stat, care este finantata din venituri proprii ?
Discuție Somaj
Va rog sa emiteti o parere autorizata in cazul urmator: Un absolvent al invatamintului superior de anul acesta, are dreptul sa primeasca ajutorul de somaj, pina la momentul identificarii si obtinerii unui loc de munca ? Precizez ca absolventul a mai lucrat in timpul facultatii pe perioade limitate de timp, la momentul acesta nu mai lucreaza, iar dupa facultate s-a inscris si a fost admis la cursurile de MASTER -Buget - zi.
Pentru a va confirma data reala a primirii Hotaririi, as zice sa solicitati de urgenta printr-o cerere adresata Dirigintelui Oficiului Postal de care apartineti, - declansarea unei anchete interne, pentru a stabili exact motivele intirzierii expeditiei si a va preciza in scris data la care ati primit-o la cutia postala.
Care ar fi baza legala si cum ar trebui sa arate un document pentru actionarea in judecata a angajatorului care incalca prevederile Codului Muncii si al Contractelor Colective si Individuale de munca, prin diminuarea salariilor cu 25% ?